Roky bojuje s kilami, teraz opäť schudla. Dokedy to Kirstie Alley vydrží?

Jej boj s kilami je už legendárny. Herečka Kirstie Alley totiž patrí k tým ženám, ktoré roky bojujú s jo-jo efektom chudnutia. Dnes však vyzerá naozaj skvelo.

07.01.2015 00:00
debata
Herečka Kirstie Alley. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Kirstie Alley. Herečka Kirstie Alley.

Na slávnostnej premiére štvrtej série seriálu Girls sa 63-ročná hviezda filmu Pozri sa, kto to hovorí objavila v čiernych elastických šatách a machovozelenej bunde. Všetkých prekvapilo, ako vyzerá. Len pred pár mesiacmi ju totiž paparazzovia zachytili v uliciach Los Angeles s výrazne inou figúrou. A kilami navyše.

Zľava: Zosia Mamet, Lena Dunham, Allison...
Herečka Rita Wilson.
+7Herečka Sophia Bush.

Motiváciou na opätovnú snahu pre ňu určite bola zmluva so známou poradkyňou a trénerkou Jenny Craigovej. Alley sa stala tvárou jej programu na chudnutie. Za pár mesiacov údajne zhodila vyše desať kilogramov. „Mojím cieľom je, aby som si túto postavu udržala už celý život,“ vyhlásila v televíznej relácii Today Show.

Herečka pritom už v minulosti viackrát ohúrila svojimi výsledkami so zhadzovaním kilogramov. V roku 2011, keď účinkovala v tanečnej šou Dancing with the stars, zhodila vraj až 45 kilogramov. Časť hmotnosti sa však vrátila späť. Uvidíme, ako sa jej bude dariť v budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #chudnutie #postava #Kirstie Alley

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...