Čírová ako hosť na plese? S Kachútom si radšej vyloží nohy doma

Debut na najznámejšom plesovom podujatí si v sobotu večer užila speváčka Mária Čírová.

11.01.2015 14:38
debata
Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky... Foto: ORANGE
Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky Jankovičovej. Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky Jankovičovej.

Neprišla však ako hosť, ale jedna z účinkujúcich. „Bola to pre mňa veľká česť, že som mohla na tomto plese byť,“ uviedla pre Pravda.sk nadšene. „Ešte v piatok som mala veľkú trému, bála som sa, že to nedopadne na sto percent. Ale vyšla som na pódium, tancoval tam plný parket, ľudia boli nabití energiou, spievali s nami a dopadlo to výborne,“ prezradila Čírová.

Na pódiu v hlavnej sále Opery SND sa objavila sama, ale aj vo štvorici s kolegyňami Anitou Soul, Mirkou Partlovou a Svetlanou Rymarenko. „Spojil nás organizátor, tak sme nemali na výber,“ odpovedala s humorom na otázku, ako sa na jednom pódiu znesú štyri speváčky. „Ale v súkromí sme kamarátky, nemali sme medzi sebou žiadne problémy. Veľmi sme sa tešili na toto vystúpenie. Myslím, že nám vyšlo, hlasovo sme si veľmi vyrovnané, každá má inú farbu a pekne sme sa dopĺňali,“ konštatovala speváčka, ktorá vraj ples ako regulérny hosť nikdy neabsolvovala.

Minister spravodlivosti Tomáš Borec na tanečnom...
Herečka a moderátorka 15. Plesu v opere Monika...
+79Anna Ghanamová s manželom.

S partnerom Marošom Kachútom chodia na podobné akcie výlučne pracovne. „Potom sa nám už nechce nikam ísť ako hosťom. Nemáme tú potrebu. Absolvujeme niekoľko plesov za mesiac ako účinkujúci, tým pádom nás to tak vyčerpáva, že nemáme chuť ísť sa ešte nejako špeciálne zabávať. Možno to príde časom, ale teraz sme naozaj radi, že máme čas si vyložiť nohy a popri rodinke si trošku oddýchnuť,“ skonštatovala Čírová.

Doplnila však, že keď príde na rad tanec, ona si ho užije veľmi rada. „Maroš radšej drží v rukách gitaru. Ja rada tancujem, ale ak som za parketovú levicu, tak mojím parťákom je skôr otec alebo brat. Aj v detstve som si toho s nimi na parkete dosť užila,“ dodala pôvabná dáma, ktorej šaty na večer zhotovila mladá dizajnérka Dominika Jankovičová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #debut #spev #účinkovanie #Ples v opere #Mária Čírová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...