Svadba do roka a do dňa? Mám svoj plán, vraví zasnúbená Puškárová

Pred pár mesiacmi sa moderátorka Zlatica Puškárová zasnúbila so svojím dlhoročným partnerom Patrikom Švajdom. Na Ples v opere však prišla bez neho.

12.01.2015 00:00
debata
Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany... Foto: ORANGE
Zlatica Puškárová Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany Pištejovej.

Dôvod bol prozaický. „V rámci práce ma požiadali, či by som nemohla urobiť televízne vstupy a keďže na plese v opere sú to vždy príjemné tradičné stretnutia, prijala som, " uviedla pre Pravda.sk blondínka z televízneho spravodajstva. "Práca je pre mňa koníček, takže si to užívam, nie je to až taká tragédia,“ doplnila s úsmevom.

Moderátorka Alena Heribanová v šatách od Fera...
Lucia Hablovičová vo veľkolepej róbe od Borisa...
+45Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

Hoci ju diváci viac vnímajú ako tvár spravodajských a politických relácií, sama o sebe hovorí, že je tak trochu chameleón. „Mnohí ľudia si myslia, že len politika je niečo, čo je mi vlastné. Mám však blízko aj k takýmto veciam, najmä ak sú zmysluplné. Nie je to len fráza, ale takmer milión eur sa podarilo vyzbierať hosťom za pätnásť rokov tohto plesu a ja si vyberám akcie, ktoré sú spojené s podobnou myšlienkou,“ komentovala moderátorka. Priznala tiež, že ju na pätnásty ročník pozvali aj ako hosťa s partnerom Patrikom Švajdom. Keďže pracovala, pozvanie nevyužila. Sumu, s ktorým sa spája, však so svojím kolegom a životným partnerom zaplatili.

Len pred pár mesiacmi sa pritom dvojica ocitla v centre pozornosti, keďže Švajda požiadal svoju dlhoročnú lásku o ruku. Na pomenovanie snúbenec si aj Puškárová stále ešte zvyká. Otázku, či bude v ich prípade platiť povestné „do roka a do dňa“, však odmenila smiechom. "U nás to platí už štrnásť rokov a ešte stále sme v takých začiatkoch. Uvidíme, čo život

prinesie. Ale už nás jemne otravovalo, že sme spolu tak dlho a stále sa niekto rozchádza. My sme na očiach, až tak extrémne, chceli sme to nejako uzavrieť," skonštatovala Puškárová.

O svadbe veľmi hovoriť nechcela. „Nechajte sa prekvapiť, máme už isté plány. Ale ja mám takú svojskú predstavu, tak uvidíme, či vyjde,“ doplnila.

Minister spravodlivosti Tomáš Borec na tanečnom...
Herečka a moderátorka 15. Plesu v opere Monika...
+79Anna Ghanamová s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #svadba #zásnuby #Ples v opere #Zlatica Puškárová

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...