Zamilovaná Aniston obišla naprázdno. Sošku nemá, Justina ako výhru áno

Herečka Jennifer Aniston nepremenila na víťazstvo svoju nomináciu na cenách Zlatý glóbus. No aj tak vyzerala veľmi spokojne.

13.01.2015 00:00
Herečka Jennifer Aniston a jej snúbenec Justin... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston a jej snúbenec Justin Theroux.
debata

Štyridsaťpäťročnú hviezdu drámy Cake sprevádzal na slávnostnom ceremoniáli v Los Angeles priateľ Justin Theroux. Zasnúbená dvojica vyzerala veľmi spokojne a pohľady plné lásky zachytili mnohí fotografi. Theroux podporil svoju partnerka na červenom koberci, keď sa na ňu upierali objektívy z celého sveta. Ona mu potom na oplátku robila spoločnosť na večierku televízie HBO, keďže Theroux bol hviezdou jedného z projektov tejto televízie – seriálu Pozostalí.

Herečka Sienna Miller v kreácii Miu Miu.
Herečka Claire Danes v kreácii Valentino.
+69Tehotná herečka Keira Knightley v šatách z...

Herečka sa nedávno vyznala pre New York Times, že práve jej súčasný priateľ musí byť darom z neba, ktorý jej zoslala jej prvá veľká láska – dnes už zosnulý herec, ktorého nechcela sama menovať. „Bol mojou láskou, žili sme spolu päť rokov,“ povedala v rozhovore Aniston. „Mohol byť ten pravý, ale ja som mala 25 a bola som hlúpa,“ pokračovala. Dvojica sa vraj rozhodla, že každý z nich pôjde vlastnou cestou. Ona odišla za kariérou do Los Angeles, on zostal v New Yorku. Herec v roku 2007 predčasne zomrel potom, čo mu diagnostikovali nádor na mozgu.

Aniston uviedla, že verí, že je to práve on, kto z neba dohliada na jej ľúbostný život. „On mi poslal Justina,“ povedala na margo svojho vzťahu s hercom Justinom Therouxom.

Ako uviedol Dailymail.co.uk, ide o herca Daniela McDonalda. Preslávil sa najmä na divadelných doskách na Brodway, zahral si aj menšie úlohy v seriáloch ako CSI a Sex v meste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Aniston #spokojnosť #Zlatý glóbus #Justin Theroux

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...