Štíhla Monica Lewinsky žúrovala s vysmiatou Jennifer Aniston

Známe tváre sa po udeľovaní Zlatých glóbusov zabávali na niekoľkých miestach v Beverly Hills.

12.01.2015 17:30
debata (4)

Nedelňajšia noc bola pre hollywoodske celebrity poriadne dlhá. Väčšina z nich sa totiž po slávnostnom udeľovaní Zlatých glóbusov rozpŕchla na následné párty, ktoré sa konali na rôznych miestach v Beverly Hills.

Snúbenci Justin Theroux a Jennifer Aniston... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Justin Theroux a Jennifer Aniston Snúbenci Justin Theroux a Jennifer Aniston prichádzajú na HBO párty po udeľovaní Zlatých glóbusov.

Tradične, jednu z najväčších, vystrojila televízia HBO. A pozvaním nepohrdol ani hviezdny pár Jennifer Aniston a Justin Theroux. Vo veľmi dobrej, priam až povznesenej nálade sa pred fotografmi predviedol práve Justin, ktorý si neodpustil niekoľko veselých grimás. Jeho snúbenica sa po celý čas usmievala a od svojho drahého sa nepohla ani na krok.

Jennifer Lopez na párty "Weinstein Netflix" po...
Salma Hayek na párty magazínu  InStyle po...
+21Zľava: Jaime King,  Lorde  a Taylor Swift na...

Na párty spomínanej televízie sa objavila aj Monica Lewinsky, ktorá sprevádzala herca Alana Cumminga. Ten prezradil, že s tmavovláskou, ktorú preslávila koncom devätdesiatych rokov aféra s niekdajším prezidentom USA, Billom Clintonom, sa poznajú dlhých šestnásť rokov a za ten čas sa z nich stali skvelí priatelia. 41-ročná Lewinsky prišla v čiernych koktejlových šatách, v ktorých predviedla naozaj štíhlu postavičku.

Herec Alan Cummings a Monica Lewinsky... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herec Alan Cummings a Monica Lewinsky Herec Alan Cummings a Monica Lewinsky prichádzajú na HBO párty po udeľovaní Zlatých glóbusov.

Nedeľňajšie žúrovanie si nenechala ujsť ani Jennifer Lopez, ktorá zavítala na párty „Weinstein Company & Netflix“. Vo vyzývavej bielej kreácii nezostala hviezda nič dlžná svojej povesti zvodnej krásky. Odhalené stehná aj brucho počas dlhej noci ukazovala v spoločnosti ďalších krások, Rity Ora či Cary Delevingne.

Jennifer Lopez na párty "The Weinstein... Foto: SITA, Chris Pizzello
Jennifer Lopez Jennifer Lopez na párty "The Weinstein Company and Netflix" po udeĺovaní Zlatých glóbusov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Jennifer Lopez #párty #HBO #Monica Lewinsky

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...