Hviezda Twilight ako diva v priehľadnom. Päťdesiatnička Moore zasa žiari

V civilnom živote vyzerá ako bežná tínedžerka - ošúchané rifle, tenisky, na hlavu nasunutú pletená čiapka. Herečka Kristen Stewart sa však dokáže zmeniť aj na filmovú divu.

16.01.2015 00:00
debata
Herečka Kristen Stewart si na premiéru obliekla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart si na premiéru obliekla kreáciu od Roksandy Ilincicovej a predviedla pod priehľadným materiálom aj spodnú bielizeň.

Na newyorskom premietaní snímky Still Alice sa bývalá hviezda filmovej ságy Twilight objavila v odvážnych puzdrových šatách z dielne Roksandy Ilincicovej. Pôvodom srbská dizajnérka navrhla model z priehľadnej látky pošívaný tenučkými zamatovými stuhami – Stewart sa však takejto extravagancie nezľakla. Pod šaty si vzala čiernu hladkú podprsenku a čiernu minispodničku. Prekvapením bola najmä jej úprava účesu – pôsobila ako z 50-tych rokov minulého storočia.

Zľava: herečky Kristen Stewart, Julianne Moore...
Modelka Lindsay Ellingson si tiež prišla...
+3Herečka Julianne Moore na špeciálnom premietaní...

Hlavnou hviezdou filmu Still Alice však nie je najmladšia členka ústredného ženského hereckého tria, ktoré okrem Stewartovej tvorí aj Kate Bosworth a Julianne Moore. Posledná menovaná si za výkon ženy, ktorá začína bojovať s prvými prejavmi Alzheimerovej choroby, vyslúžila už niekoľko cien – medzi nimi aj Zlatý glóbus a v stredu získala tiež nomináciu na Oscara.

Zľava: herečky Kristen Stewart, Julianne Moore... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Stewart, Julianne Moore a Kate Bosworth Zľava: herečky Kristen Stewart, Julianne Moore a Kate Bosworth na premietaní filmu Still Alice v New Yorku

Ďalšiu by si táto 54-ročná dáma určite zaslúžila aj za výnimočný odevný štýl a mladistvý pôvab. Napriek spomenutému veku vyzerá výrazne mladšie a dokáže zatieniť mnohé mladšie kolegyne. Nejde pritom ani tak o umelé zásahy šikovných odborníkov, ale vrodený šarm a mladistvú iskru.

Na premiére sa Moore objavila v nohavicovom overale Alexander McQueen a tretia spomenutá – herečka Kate Bosworth – dorazila v šatách od Oscara de la Rentu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Kristen Stewart #imidž #vzhľad #Julianne Moore #Roksanda Ilincic

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....