Costner v obklopení svojich žien, ktorá sa vám páči viac?

Premiéra filmu "Black or White" sa niesla v znamení Costnerovej rodiny.

24.01.2015 12:00
debata

Hviezdy sa z času na čas pochvália aj svojimi ratolesťami, ktoré ich sprevádzajú na červenom koberci. A presne to urobil aj čerstvý šesťdesiatnik Kevin Costner počas premiéry nového filmu „Black or White“ v Los Angeles.

Niekdajšiemu sexsymbolu robili spoločnosť až dve ženy, manželka, niekdajšia modelka a stylistka Christine Baumgartner (40) a jeho 28-ročná dcéra Lily. A práve ona, vo výraznej červenej róbe, strhla na seba pozornosť fotografov.

Kevin Costner, jeho manželka Christine... Foto: SITA, MARIO ANZUONI
USA-ENTERTAINMENT/ Kevin Costner, jeho manželka Christine Baumgartner (vľavo) a dcéra Lily Costner počas premiéry filmu "Black or White" v Los Angeles.

Lily je Costnerovo druhé najstaršie dieťa, ktoré pochádza z manželstva s jeho prvou manželkou, Cindy. Lily má ešte súrodencov Annie (30) a Joea (26). Okrem nich má Costner ešte ďalšie štyri deti, najmladšie má len štyri roky.

Christine Baumgartner a Kevin Costner počas...
Kevin Costner, jeho manželka Christine...
+2Kevin Costner, jeho manželka Christine...

Hoci Lily sa nevybrala presne v otcových šľapajách, v niekoľkých filmoch si zahrala ešte ako dieťa v devätdesiatych rokoch. Neskôr sa spolu s otcom postavila na pódium s gitarou v ruke a predviedla sa ako speváčka spolu s kapelou Kevina Costnera Modern West.

„Lily je skvelá pesničkárka,“ povedal o nej slávny otec v rozhovore pre Huffington Post a pokračoval: „Ak by sa rozhodla preraziť v tejto oblasti, mala by úspech. Ale neviem, či po niečom takom túži.“

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #manželka #Los Angeles #Kevin Costner

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....