Kurková si zakrepčí aj v ťažkej róbe, Lima zvádza každým pohľadom

Luxus a hviezdna atmosféra - taký bol jeden z večerov tohto týždňa v Ženeve, kde sa pravidelne koná hodinársky veľtrh a prezentácie nových produktov. Celebrity nechýbali.

23.01.2015 17:36
debata
Brazílska topmodelka Adriana Lima je tvárou... Foto: Chris Jackson/Getty Images for IWC via Image.net
Adriana Lima Brazílska topmodelka Adriana Lima je tvárou hodinárskej značky IWC Schaffhausen.

Už tradične pripravila jednu z najväčších prezentácií značka IWC Schaffhausen. A nielen to. Pri príležitosti osláv 75. výročia existencie do Švajčiarska pozvala väčšinu svojich tvárí a spolupracovníkov a tak sa médiá mohli tešiť na prítomnosť hollywoodskej herečky Emily Bluntovej či rakúskeho herca Christopha Waltza, alebo topmodeliek Adriany Limy a Karolíny Kurkovej.

Topmodelka Karolína Kurková vyzerala očarujúco...
Spevák Ronan Keating a jeho partnerka Storm...
+15Hviezdou gala eventu Journey to the stars bol...

Všetky spomenuté dámy nenechali nič na náhodu a predviedli sa v dokonalej forme. Kým horkokrvná Brazílčanka stavila na sexi obopnutú kreáciu z dielne Versace, jej česká kolegyňa si obliekla architekturálnu róbu od Zaca Posena. Herečka Blunt sa zase predvádzala v zdobenej róbe značky Alexander McQueen.

Topmodelka Karolína Kurková (vľavo) a Barbara... Foto: David M. Benett /Getty Images for IWC via Image.net
Karolína Kurková (vľavo) a Barbara Becker Topmodelka Karolína Kurková (vľavo) a Barbara Becker si spoločne aj zatancovali.

Kurková sa aj napriek masívnej sukni a korzetu nenechala ponúkať do tanca. Na parkete si ho pred objektívmi strihla v spoločnosti Barbary Beckerovej – ex-manželky slávneho tenistu Borisa Beckera.

Medzi hosťami veľkolepého večera s podtitulom Journey to the stars bol aj futbalista Luis Figo, herec Moritz Bleibtreu, či speváci Ronan Keating a Aloe Blacc, hosťov zabával Mick Hucknall – známy ako líder Simply Red. Súčasťou podujatia, ktoré sa konalo v rámci Salon International de la Haute Horlogerie, bolo aj predstavenie novej kolekcie superluxusných hodiniek z kolekcie Portugieser 2015.

Herecká dvojica Christoph Waltz a Emily Blunt... Foto: Chris Jackson/Getty Images for IWC via Image.net
Christoph Waltz a Emily Blunt Herecká dvojica Christoph Waltz a Emily Blunt prichádzajú na slávnostnú večeru IWC Schaffhausen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hodinky #Adriana Lima #Ženeva #celebrity #IWC Schaffhausen #Karolína Kurková

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...