Kyprý Hollywood! Ženy s normálnymi tvarmi konečne žiarili vo veľkom!

Hollywoodu často vyčítajú, že nie je dobrým vzorom pre mladé dievčatá. Herečky svojimi vychudnutými postavami veľmi nezodpovedajú realite ženského výzoru. Po cenách SAG Awards však svitá nádej na lepšie časy.

26.01.2015 12:48
debata
Herečka Dascha Polanco zo seriálu Orange is the... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Dascha Polanco zo seriálu Orange is the New Black Herečka Dascha Polanco zo seriálu Orange is the New Black sa neobávala ukázať svoje ženské krivky.

Na červenom koberci cien hereckej asociácie sa objavilo hneď niekoľko dám s kyprými tvarmi, ktoré ukázali, že aj filmový a televízny biznis začína byť viac naklonený reálnym ženám.

Niektoré z dám navyše ukázali s úspechom aj spôsob, ako obliekať plnšie tvary, hrubšie ramená či masívnejšie pozadie tak, aby výsledok pôsobil príťažlivo a očarujúco. Medzi hviezdy rozhodne patrila mladučká herečka Ariel Winter v bielej obopnutej kreácii, ktorá zdôraznila jej bujné poprsie. Hoci má hrubšie ramená, vôbec to neprekážalo a hrdinka seriálu Moderná rodinka vyzerala veľmi pôvabne.

Komička Amy Poehler si obliekla šaty od Jenny... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Komička Amy Poehler si obliekla šaty od Jenny Packhamovej. Komička Amy Poehler si obliekla šaty od Jenny Packhamovej.

Herečku Uzo Aduba zo seriálu Orange is the new black ocenili hereckí kolegovia hlasujúci v akadémii Americkej hereckej asociácie. Za žlté šaty od Angela Sancheza by si tiež zaslúžila pochvalu. V jej prípade však plnšie ramená mohli byť jemne zahalená.

Herečka a komička Amy Poehler je ženou z mäsa a kostí – s pôvabnými, no reálnymi mierami, plnými prsiami a bokmi. V šatách od Jenny Packhamovej vyzerala síce možno trošku viac ležérne než bolo vhodné, ale inak jej model svedčal.

Herečka Ariel Winter. Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Ariel Winter. Herečka Ariel Winter.

A netreba zabúdať ani na ďalšiu hviezdu seriálu Orange is the new black – herečku Daschu Polanco. Táto dáma z Dominikánskej republiky je stelesnením ideálu krásy latinskoamerických krajín, je kyprá, ale pre mužov mimoriadne príťažlivá. Hoci kreácia z bielej čipky s odhaleným chrbtom je na diskusiu, herečku vraj na červenom koberci sprevádzali pokriky nadšených fanúšikov.

Herecký pár Naomi Watts a jej manžel Liev...
Komička Amy Poehler si obliekla šaty od Jenny...
+45Herecký pár Justin Theroux a Jennifer Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amy Poehler #SAG Awards #Dascha Polanco #Ariel Winter

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...