Costner s vnúčatkami? Kdeže! To sú jeho najmladšie deti

Šesťdesiatročný Kevin Costner je 7-násobným otcom, jeho najmladšia dcéra má štyri roky.

12.02.2015 09:40
debata

Kevin Costner ako vzorný otec! Len pred pár týždňami sa na premiére filmu „Black or White“ objavil so svojou 28-ročnou dcérou Lily, ktorá pochádza z hercovho prvého manželstva. A teraz predviedol čerstvý šesťdesiatnik deti z terajšieho manželstva s niekdajšou modelkou Christine Baumgartner. Hoci podĺa ich veku by mohol byť ich dedkom.

Kevin Costner a jeho manželka Christine... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Kevin Costner, Christine Baumgartner Kevin Costner a jeho manželka Christine Baumgartner a deti Cayden, Hayes a Grace počas premiéry filmu McFarland v Los Angeles.

Svoje tri najmladšie ratolesti vzal oscarový herec na premiéru filmu McFarland, v ktorom si zahral úlohu učiteľa a trénera, ktorému sa podarí svojich zverencov na strednej škole doviesť na prestížny šampionát. Po boku rodičov tak fotografom pózovali Cayden (7), Hayes (5) a Grace (4). A hviezdna rodinka tak bola pokope.

Okrem spomínanej trojice najmladších detí má Costner ďalšie štyri deti. Anne (30) Lily (28) a Joe (27), ktoré pochádzajú z jeho prvého manželstva so Cindy Silva. S ňou žil šestnásť rokov. 18-ročný Liam pochádza zo vzťahu s Bridget Rooney.

Kevin Costner a jeho manželka Christine...
Kevin Costner a jeho manželka Christine...
+3Kevin Costner a manželka Christine Baumgartner...

Tesne pred oslavou svojej šesťdesiatky pre nemecký magazín Bunte povedal: „Moje najmladšie tri deti sú ešte veľmi malé a ja by som bol rád pri všetkom významnom, čo sa im v živote prihodí,“ povedal oscarový herec a pokračoval: "Môže sa však stať, že ich najväčšie udalosti nestihnem. A tá predstava ma robí smutným.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #manželka #Kevin Costner

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...