Počiatkova manželka na erotickej premiére: Podväzky a Dior za tisíce!

Berlín hostil v stredu večer hlavných predstaviteľov filmu Päťdesiat odtieňov sivej. Na slovenskej slávnostnej premiére filmu museli stačiť lokálne celebrity. Ale zaujali.

12.02.2015 14:40
debata (13)
Na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa... Foto: Barracuda Movie
Ivana Počiatková Na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa prišla pozrieť aj Ivana Počiatková - manželka ministra dopravy Jána Počiatka. Od hlavy po päty v značke Dior.

Medzi pozvanými hosťami stredajšej premiéry v jednom z obchodných centier sa už tradične objavili známe tváre a častí návštevníci kinopremiér ako moderátor Andrej Bičan, herečky Bibiána Ondrejková či Andrea Karnasová so Zuzanou Vačkovou, alebo riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.

Kolegyne a kamarátky Andrea Karnasová (vľavo) a...
Na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa...
+15Moderátorka Dagmar Didiana Dianová.

Moderátorky Dagmar Didiana Dianová či Soňa Skoncová si neváhali ohmatať aj priložené „erotické“ hračky. Putá, či dámska bielizeň, ktorá vznikla podľa inšpirácie knižnou predlohou k filmu, sa nachádzali na veľkej posteli, ktorá dekorovala priestor obchodného centra a núkala návštevníkov, nech si do nej „skočia“. Niektorí z prominentov to neodmietli.

Kolegyne a kamarátky Andrea Karnasová (vľavo) a... Foto: Barracuda Movie
Andrea Karnasová (vľavo) a Zuzana Vačková (druhá zľava) s Petrom Sklárom Kolegyne a kamarátky Andrea Karnasová (vľavo) a Zuzana Vačková (druhá zľava) s Petrom Sklárom a jeho manželkou.

Pozornosť však celebritám zo spoločenských rubrík ukradla tento raz príťažlivá manželka slovenského ministra dopravy Jána Počiatka. Tridsaťdvaročná Ivana Počiatková je dlhé roky známa svojou láskou k luxusu a v tomto smere nesklamala ani počas stredajšieho večera.

Na slávnostnej premiére sa objavila od hlavy po päty odetá v kúskoch z aktuálnej jarnej kolekcie Dior, ktorá sa postupne priváža do butikov po celom svete. Na vešiakoch musia visieť skutočne len pár dní, no manželka známeho politika už širokú zavinovaciu hodvábno-vlnenú sukňu s kontrastnými gombíkmi a romantický top má v domácom šatníku.

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová s erotickou... Foto: Barracuda Movie
Soňa Skoncová Moderátorka a modelka Soňa Skoncová s erotickou inšpiráciou.

A nielen to. Na premiére prekvapila Počiatková aj jemnou provokáciou, keď fotografom odhalila samodržiace punčochy s efektným a provokatívnym lemovaním. Nuž, zdá sa, že bude veľkou fanúšičkou erotického románu, z ktorého sa po celom svete predali milóny kusov.

Zľava: Herečka Dakota Johnson, herec Jamie...
Do Berlína priniesli film Päťdesiat odtieňov...
+9Režisérka Sam Taylor-Johnson vyzerala výborne a...

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #premiéra #Päťdesiat odtieňov sivej #erotika #posteľ #Mária Zelinová #Andrea Karnasová #Ivana Počiatková #putá

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...