Clooneyho exmilenka vo Viedni na plese. Zaplatil si ju 82-ročný Lugner!

Vo Viedni sa vo štvrtok konal už 59. ročník slávneho Plesu v opere. Nechýbali na ňom ani známe celebrity.

13.02.2015 11:03
debata
Stavebný podnikateľ Richard Lugner vzal na... Foto: Reuters, HEINZ-PETER BADER
Elisabetta Canalis a Richard Lugner Stavebný podnikateľ Richard Lugner vzal na viedenský ples v opere až dve dámy - manželku Cathy (vľavo) a taliansku herečku a modelku Elisabettu Canalis, ktorú preslávilo najmä randenie s hercom Georgom Clooneym.

Po červenom koberci sa prešla napríklad 44-ročná britská topmodelka Naomi Campbell, ktorá do Viedne doletela priamo z USA a po akcii znovu súkromným lietadlom letela späť. Pozornosť sa sústredila aj na bývalú priateľku herca Georga Clooneyho – taliansku herečku Elisabettu Canalisovú.

Talianska herečka Elisabetta Canalis (v šatách...
Stavebný podnikateľ Richard Lugner vzal na...
+3Atmosféra na viedenskom Opernballe.

Práve túto dámu si ako svoju „osobnú celebritu“ pozval stavevný podnikateľ Richard Lugner, ktorý si každoročne na ples pozýva prevažne kontroverzné celebrity. Canalis žiaden škandál nespôsobila. V červených šatách od Vivienne Westwoodovej akurát vyzerala trošku neforemne a jej bujný dekolt sa v korzetových šatách strácal a znovu objavoval. Zdalo sa, že nie celkom jej sedia.

Na prestížnej viedenskej spoločenskej udalosti sa očakávalo viac ako 5000 hostí, z toho 144 mladých dvojíc, ktoré začali oficiálny program. Svojou pompou evokuje „bál bálov“ atmosféru niekdajšieho cisárskeho dvora a býva príležitosťou, ktorá pravidelne priťahuje spoločenskú smotánku nielen z Rakúska.

Talianska herečka a modelka Elisabetta Canalis... Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Elisabetta Canalis a Richard Lugner Talianska herečka a modelka Elisabetta Canalis bola hosťom rakúskeho podnikateľa Richarda Lugnera na slávnom viedenskom plese v opere.

Pod názvom Ples v opere sa táto akcia konala prvýkrát pred 80 rokmi, 26. januára 1935. Možnosť okúsiť atmosféru Plesu v opere nie je práve lacná záležitosť. Vstupenka samotná stojí 250 eur. Prenájom najlepších lóží vyjde až na 18 500 eur.

#greatNight #cominghome #wiener staatsoperoper #opernball2015 #Vienna @azzedinealaiaofficial #kathryn #Thankyou

Fotka zveejnn uivatelem Naomi Campbell (@iamnaomicampbell),

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Viedeň #Ples v opere #Richard Lugner #Elisabetta Canalis

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...