Seriálová hviezda 'krv a mlieko' na móle: To je ale krásny pohľad!

Návrat ženských kriviek do svetiel reflektorov sa už nepočíta len na pozadie Kim Kardashianovej či Nicki Minajovej. Dôkazom sú modelky aj herečky, ktorých popularita stále stúpa.

14.02.2015 12:00
debata
Herečka Dascha Polanco v šatách od Michaela... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Dascha Polanco Herečka Dascha Polanco v šatách od Michaela Costella vyzerala ako skutočná diva.

Jednou z nich je aj herečka dominikánskeho pôvodu Dascha Polanco, ktorú možno niektorí diváci poznajú zo seriálu Orange is the new black. Veľmi ženské proporcie, ktorými Polanco obdarila matka príroda, sa dostali do centra pozornosti už počas vyhlásenia cien SAG Awards pred pár týždňami. Teraz sa seriálová hviezda predviedla aj na móle počas výročnej prehliadky Go Red in Red Dress for Women.

Herečka Laverne Cox v kreácii Donna Karan na...
Speváčka Alexa Ray Joel v šatách od Tamary Mellon.
+3Herečka Dascha Polanco v šatách od Michaela...

V šatách od Michaela Costella predviedla táto kráska postavu Venuše s kyprými bokmi a poprsím. Vyzerala vynikajúco a zaujala určite nejedného pána aj dámu. Polanco sa pritom len nedávno vyznala, že nikdy nechce mať ukážkovú hollywoodsku veľkosť 32. „Nikdy nebudem 32-ka a ani nechcem byť. Páči sa mi byť plnšia, páči sa mi mať tvary, môcť zavrtieť zadkom. Jediné, čo chcem, je udržať moje tvary pod kontrolou. Chcela by som byť schopná ovládať svoju postavu. Nie, aby ona ovládala mňa,“ vyznala sa herečka v rozhovore pre Cosmopolitan.

Na benefičnej prehliadke červených šiat, ktorá každoročne predchádza newyorskému týždňu módy, sa objavila aj speváčka Thalia alebo herečka Laverne Cox – Polancovej kolegyňa z Orange is the new black.

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #veľkosť #krivky #Dascha Polanco #červené šaty

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...