Jana Kirschner šesť týždňov po pôrode na plese: Pozrite, ako jej to svedčí!

Iba pár týždňov ubehlo od chvíle, čo speváčka Jana Kirschner priviedla na svet svoju druhú dcérku - dievčatko menom Yolana. Cez víkend sa už venovala pracovným povinnostiam.

16.02.2015 12:17
debata
Slovenská speváčka Jana Kirschner v zákulisí... Foto: Profimedia
Jana Kirschner Slovenská speváčka Jana Kirschner v zákulisí pražského Česko-Slovenského plesu.

Rodáčku z Martina si zavolali ako jedného z hlavncýh hudobných hostí na prestížny Česko-Slovenský ples, ktorý sa pravidelne koná v Prahe. Dvojnásobná mamička hostí zabavila a mnohých aj prekvapila tým, ako rýchlo jej idú dole post-tehotenské kilogramy.

Hoci išlo o plesovú udalosť, asi nik nečakal, že by sa slovenská speváčka objavila na podujatí vo večernej róbe. Jej tmavomodré puzdrové šaty po kolená však zdôraznili, že Kirschner sa vracia k svojej pôvodnej figúre veľmi rýchlo. Spokojná a šťastná mamina vyzerala príťažlivo a šik. Ani počas pracovného večera však nezabudla na materské povinnosti.

Šesťtýždňové dievčatko na Kirschnerovú čakalo v šatni, kam ju bola počas večera viackrát dojčiť. Ako však prezradila speváčka pre Blesk.cz, toto vystúpenie bude na dlhší čas posledné, počas ktorého ju mohli diváci vidieť naživo. „Chcem sa teraz venovať deťom. Materstvo maveľmi zmenilo, začala som sa cítiť oveľa viac ženou,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dojčenie #Jana Kirschner #figúra #Česko-slovenský ples

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....