Kultová skečová šou prilákala hviezdy: Prišla krásna Stone aj Taylor Swift

Toľko hviezd pokope vidieť len párkrát do roka. Tentoraz to však nebolo žiadne vyhlasovanie cien, ale kultová humoristická šou, ktorá ich prilákala do New Yorku.

16.02.2015 14:55
debata
Herečka Emma Stone vyzerala veľmi pôvabne v... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Emma Stone Herečka Emma Stone vyzerala veľmi pôvabne v šatách od značky Dior.

Na pôde Veľkého jablka sa slávilo 40. výročie vysielania známej relácie Saturday Night Live, ktorá už roky patrí medzi lákadlá divákov na kanáli NBC a tiež je jedným z pilierov televízneho humoru v USA.

Herečka Kristen Wiig vyzerala očarujúco v...
Miliardár Donald Trump a jeho manželka Melania...
+36Režisér Steven Spielberg a jeho manželka Kate...

Na červenom koberci pred slávnostným vysielaním jubilejnej šou sa vystriedala väčšina tvárí známych práve zo SNL. Popri komikoch ako Kristen Wiig, Bill Hader, Will Ferrell či Amy Poehler sa však objavilo aj množstvo ďalších slávnych tvárí šoubiznisu.

Herečka Kristen Wiig vyzerala očarujúco v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Wiig Herečka Kristen Wiig vyzerala očarujúco v šatách Max Azria Atelier.

Prišla napríklad herečka Emma Stone, ktorá hosťovala v špeciále a stvárnila jednu z legiend SNL – už zosnulú Gildu Radner. V čiernych trblietavých šatách Dior vyzerala ryšavka veľmi pôvabne a spokojne.

Speváčka Taylor Swift hosťovala v skečoch SNL už viackrát a tentoraz sa opäť vrátila v dokrútke s názvom The Californians. Country diva dorazila na akciu v šatách Azzaro a hostitelia ju usadili vedľa Sarah Palinovej. Z tejto dámy si v minulosti robili v SNL často žarty, ale zdá sa, že guvernérke Aljašky to až tak neprekážalo, keď s účasťou na živom prenose súhlasila.

Herec a producent Tom Hanks prišiel v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec a producent Tom Hanks prišiel v spoločnosti manželky Rity Wilsonovej. Herec a producent Tom Hanks prišiel v spoločnosti manželky Rity Wilsonovej.

Medzi pozvanými bol napríklad aj Steven Spielberg s manželkou Kate Capshaw či herec Robert De Niro s manželkou Grace. Producent a herca Toma Hanksa sprevádzala polovička Rita Wilson. Týchto a mnohých ďalších nájdete v bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Wiig #New York #hviezdy #Emma Stone #Rita Wilson #Saturday Night Live

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...