Náhodička? Verešová utekala na ples, objektívy vpustila pod šaty

Neželaná momentka alebo dobre pripravená pikantéria pre fotografov? Pri modelke Andrei Verešovej by rozhodne neprekvapilo ani jedno.

16.02.2015 16:15
debata (4)
Slovenská modelka Andrea Verešová prichádza na... Foto: Profimedia
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová prichádza na Česko Slovenský Ples.

Tridsaťštyriročná modelka a bývalá Miss Slovensko si užíva plesovú sezónu naplno. Po predminulom víkende, keď sa objavila na slávnostnom Plese v opere, ju tentoraz mohli vidieť aj hostia Česko-Slovenského plesu.

Dvojnásobná mama, ktorá stále vyzerá vynikajúco, siahla po šatách svojej dvornej dizajnérky Jany Pištejovej a cestou na plese ponúkla pohľad aj pod večernú róbu. Keď totiž kráčala po schodoch nahor, rozhrnula si sukňu kvôli lepšej chôdzi. Momentka, ktorú zachytili objektívy, však vyzerá o niečo pikantnejšie. Ktohovie, možno sa Andrea ponáhľala. Na ples totiž dorazila medzi poslednými. „Uviazli sme v zápche,“ vysvetľovala neskôr novinárom. Na akcii však mala aj pracovné povinnosti – dražili v rámci charitatívnej aukcie a tiež losovala tombolu.

Na akcii nechýbali ani ďalšie známe Slovenky – väčšinou žijúce v Prahe. Prišla napríklad herečka Hana Gregorová, jej mladšia kolegyňa Andrea Kerestešová či speváčka Jana Kirschner. Pre ňu to bolo vôbec prvé vystúpenie od pôrodu dcérky Yolany.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Andrea Verešová #ples #Česko-slovenský ples #rozkrok

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...