Kate Hudson hviezdila u Korsa. Ohúrila pôvabom aj postavičkou

Najprv si pozrela módnu prehliadku, aby potom zavítala na otvorenie nového butiku. Herečka Kate Hudson mala v New Yorku nabitý program.

19.02.2015 15:00
debata
Herečky Kate Hudson (vľavo) a Allison Williams... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Kate Hudson (vľavo) a Allison Williams Herečky Kate Hudson (vľavo) a Allison Williams si spoločne vychutnali aj prehliadku Michaela Korsa s kolekciou na jeseň a zimu 2015.

Pôvabnú plavovlásku, ktorá žije v Los Angeles, pozval na svoju módnu prezentáciu jesennej kolekcie dizajnér Michael Kors. Herečka neodmietla a aj vďaka nej sa Korsova módna šou stala prehliadkou s najcelebritnejším obsadením v prvom rade.

Herečky Kate Hudson (vľavo) a Allison Williams...
Modelka Poppy Delevingne na uvedení Miranda...
+3Herečka Allison Williams v šatách Michaela...

Dvojnásobná mamička Hudson si obliekla žltý pletený top s lodičkovým výstrihom a výrazne farebnú kvetovanú sukňu z aktuálnej kolekcie. Spoločnosť jej robila herečka Allison Williams, ktorá tiež stavila na kvetinový motív z kolekcie jar a leto 2015.

Už o pár hodín boli obe dámy na otvorení nového butiku slávneho návrhára v Soho. Samozrejme, prezlečené. Pri pohľade na Hudsonovú nejedného smrteľníka napadne otázka, ako to robí, že má postavu modelky.

Americká herečka Kate Hudson predviedla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kate Hudson Americká herečka Kate Hudson predviedla ukážkovú figúru v kreácii od Michaela Korsa.

V rozhovore pre najnovší vydanie magazínu Shape prezradila, že tajomstvo spočíva v striedmosti. „Raz som navštívila moju obľúbenú reštauráciu v Paríži a jedla som všetko, čo milujem. Stejk, hranolky, veľa vína. Potom prišiel na rad dezert. Dala som si jahody so smotanou a ďalšie víno. K môjmu stolu prišla očarujúca a sofistikovaná dáma, ktorá ukázala na môj pohár s vínom a povedala: ‚To je vás dezert. Tak by ste mali rozmýšľať.‘,“ prezradila Hudson. „Snažím sa na to pamätať: Všetko striedmo,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #figúra #pôvab #Michael Kors #striedmosť

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...