Krásna Pauhofová u Diora v Paríži! Užila si módu s hviezdou erotického hitu

Prehliadky značky Dior sú vždy zárukou prítomnosti veľkých hviezd a pozvánky na ne sú vzácnym artiklom. Tentoraz si jednu užila aj slovenská herečka Táňa Pauhofová.

08.03.2015 00:00
debata
Slovenská herečka Táňa Pauhofová na prehliadke... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová Slovenská herečka Táňa Pauhofová na prehliadke Dior v Paríži. Samozrejme, od hlavy po päty v kolekcii Dior.

Krásna ryšavka sa v piatok popoludní zúčastnila priamo v Paríži na prezentácii kolekcie jeseň a zima 2015/2016, pričom od francúzskeho módneho domu dostala podobne ako iné pozvané celebrity zapožičané kusy luxusného oblečenia. V prípade členky SND to bol ružový vyšívaný kabát na viazačku doplnený pleteným topom a luxusnou kabelkou a lodičkami. Ležérny detail tomuto luxusnému looku dodávali úzke čierne džínsy roztrhnuté na kolenách, ktoré však boli zároveň aj diskutabilným prvkom stylingu.

Herečka Dakota Johnson pózuje fotografom.
Raper Kanye West tentoraz neprišiel s...
+15Raper Kanye West diskutuje s modelkou Elenou...

Pauhofová so značkou Dior spolupracuje už dlhší čas a necháva sa v jej pražskej pobočke obliekať na väčšinu významných udalostí, rozličných premiér či návštev festivalov. V Paríži síce nebola za obletovanú hviezdu ako napríklad speváčka Lorde či herečka Dakota Johnson z filmu Päťdesiat odtieňov sivej, na ktorú sa fotografi zlietli doslova ako muchy na med, no „v hanbe“ určite nezostala.

Herečka Dakota Johnson bola jeden z hviezdnych... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Dior _ Dakota Johnson Herečka Dakota Johnson bola jeden z hviezdnych hostí na prehliadke Dior v Paríži.

Dizajnér Raf Simons, ktorý kreatívne vedie slávny francúzsky módny dom, tentoraz prekvapil kolekciou, ktorá v sebe niesla podľa jeho slov niečo „slobodnejšie, temnejšie a sexuálnejšie“. V plejáde modelov zaujali perforované kabáty a sukne s lakovaným dezénom, farbené kožuchy v psychedelických kombináciách, ale tiež šaty s netradičnými prestrihmi a asymetriou.

Prehliadka Dior s kolekciou jeseň-zima 2015/2016. Foto: SITA/AP, Francois Mori
Dior - Paríž - jeseň-zima 2015/2016 Prehliadka Dior s kolekciou jeseň-zima 2015/2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Dior #Paríž #Táňa Pauhofová #celebrity #pozvanie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....