Spoznáte ju? Bláznivá a farebná Katy Perry je fuč, je z nej gotická diva

Bláznivé kostýmy, všade samé farby, flitre, vo vlasoch aj tri rôzne odtiene - tento imidž však americká hudobná hviezda Katy Perry odložila bokom. A bola na nepoznanie.

09.03.2015 16:03
debata
Speváčka Katy Perry na prehliadke Givenchy v... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Katy Perry Speváčka Katy Perry na prehliadke Givenchy v Paríži.

Tridsaťročnú speváčku, ktorá pred pár týždňami vystúpila aj v Bratislave so svojím koncertným turné Prismatic Tour 2015, pozvala na prehliadku jesennej kolekcie značka Givenchy. A Perry prispôsobila svoj vzhľad tematike večera a estetike slávneho módneho domu.

Manželia Kim Kardashian West (v strede) a Kanye...
Prehliadka módneho domu Givenchy - kolekcia...
+9Prehliadka módneho domu Givenchy - kolekcia...

Odetá od hlavy po päty v čiernom vyrazila na módnu šou v spoločnosti svojho štylistu Johnyho Wujeka a div sa svete, bola vlastne aj prvou celebritou, ktorá si mohla vyskúšať novú kolekciu určenú až na sezónu jeseň-zima 2015/2016. Jej čierne šaty s kaskádovým volánom a rozparkom boli totiž identické s modelom, ktorý priamo na móle predviedla jedna z modeliek.

Prehliadka módneho domu Givenchy - kolekcia... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Paris Fashion Prehliadka módneho domu Givenchy - kolekcia jeseň-zima 2015/2016. Prehliadka módneho domu Givenchy - kolekcia jeseň-zima 2015/2016.

Perryovej účes tvorili ulízané čierne kadere sčesané okolo hlavy s prameňom prilepeným na spánku. Gotický look ešte podčiarkoval temný slivkový rúž. Zastúpenie známych osobností na prehliadke bolo naozaj veľké. Popri Perryovej si ju prišli pozrieť aj manželia Kim Kardashian a Kanye West, herečky Jessica Chastain a Isabelle Hupert či fotograf Mert Alas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Givenchy #vzhľad #Paríž #gotický look

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....