Na OTA ako v Hollywoode: Cibulková či Hilmerová v šperkoch za tisíce eur!

Pri vyhlasovaní prestížnych cien v zahraničí nie je žiadnym prekvapením, keď sa hviezdy objavia v šperkoch za tisíce či dokonca milióny eur. Po sobote je jasné, že na tento trend stavilo počas ceremoniálu OTO aj niekoľko známych Sloveniek.

15.03.2015 07:54
debata (14)
Biele zlato, diamanty či mesačný kameň - to... Foto: Alo Diamonds
Monika Hilmerová Biele zlato, diamanty či mesačný kameň - to všetko ozdobilo herečku Moniku Hilmerovú na galavečere OTO. Šperky vhodne dopĺňali krásne ručne maľované a vyšívané šaty z dielne dizajnérky Jany Kuzmovej.

Herečke Monike Hilmerovej, tenistke Dominike Cibulkovej, ale tiež moderátorkám Kvete Horváthovej a Lucii Barmošovej na sobotňajšie gala v SND zapožičala drahé kúsky trblietavých ozdôb klenotnícka značka Alo Diamonds. Kráčala tak v šľapajach slávnych značiek a šperkárskych dizajnérov ako Cartier, Tiffany, Harry Winston či Lorraine Schwartz, ktorí pravidelne požičiavajú luxusné klenoty hviezdam Hollywoodu.

Moderátorka Kveta Horváthová prišla odzobená...
Tenistka Dominika Cibulková prišla odovzdať...
+1Moderátorka Lucia Barmošová síce tentoraz...

„V živote som na sebe nemala také drahé šperky, takže som trošku roztrasená,“ priznala sa Horváthová, ktorá prišla v sete z ružového zlata, bielych a čiernych diamantov v hodnote skoro 40 tisíc eur. Oveľa športovejšie to brala tenistka Dominika Cibulková. „Hodnota šperkov, ktoré mám na sebe, je asi 150 tisíc eur. Takže dúfam, že odpútajú pozornosť od tej mojej ortézy,“ vyhlásila športovkyňa, ktorá odovzdala cenu v kategórii Najlepší moderátor športového spravodajstva.

Tenistka Dominika Cibulková prišla odovzdať... Foto: Alo Diamonds
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková prišla odovzdať cenu ozdobená šperkmi za viac ako 150-tisíc eur. Drahé kamene, diamanty a brilianty zdobili jej ruku, prst či uši.

Hoci ani Lucia Barmošová ani Monika Hilmerová v sobotňajší večer neobhájili svoje víťazstvo – ich výstroj skutočne pripomínala zahraničné celebrity. Každá z nich si totiž obliekla šaty domáceho dizajnéra (Barmošová svoju obľúbenú Petru Póorovú a Hilmerová mala na sebe krásne koktejlové šaty od Jany Kuzmovej) a pridali aj zapožičané šperky.

Jediným tieňom na sobotňajšom večeri musel byť fakt, že klenoty bude treba vrátiť.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #šperky #diamanty #Dominika Cibulková #Monika Hilmerová #OTO #Kveta Horváthová #brilianty

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....