Rozparok odhalil špičkovú formu: Neuveríte, že toto sú stehná 60-ničky!

Tak tomu sa hovorí odvaha. Slávna austrálska moderátorka, ktorá už prekročila šesťdesiatku, vyrazila do spoločnosti v šatách so superodvážnym rozparkom. A vôbec nezostala v hanbe.

16.03.2015 00:00
debata
Moderátorka a televízna osobnosť Kerri-Anne... Foto: Profimedia
Kerri-Anne Kennerley Moderátorka a televízna osobnosť Kerri-Anne Kennerley prichádza na vyhlásenie cien The ASTRA Awards v Sydney. Nezostala nepovšimnutá.

Šesťdesiatjeden­ročná Kerri-Anne Kennerley, ktorá patrí medzi najznámejšie tváre šoubiznisových relácií u protinožcov, sa objavila na vyhlásení televíznych cien ASTRA Awards. A od prvého momentu vyvolala záujem médií.

Blondínka, ktorej by len málokto tipoval šesť krížikov na krku, si totiž vzala na seba modrú róbu s vysokými rozparkami. Dokonca neváhala zapózovať fotografom tak, že si látku nadvihla, aby odhalila holé nohy. Ukážkové nohy.

Kennerley nemá ani stopu po celulitíde či vráskach a formu by jej mohli závidieť aj mnohé o polovicu mladšie dámy. A zdá sa, že si to dobre uvedomuje. Vek v jej prípade však prezradia ruky aj dekolt. Nuž, zdá sa, že silné austrálske slnko a moderátorkina láska k nemu robia tiež svoje.

debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #celulitída #forma #moderátorka #rozparok #Kerri-Anne Kennerley

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...