Spája ich číslo 65, ale aj prirodzená krása! Tieto veteránky vždy uchvátia

Trio herečiek spája rovnaký vek - všetky už sfúkli na torte 65 sviečok. Ale k tomu majú ešte čosi spoločné - sú to krásne dámy, ktorým pojem prirodzené starnutie nerobí vrásky.

17.03.2015 00:00
debata (3)
Herečka Jessica Lange na zábere z roku 2014. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jessica Lange Herečka Jessica Lange na zábere z roku 2014.

Reč je o Meryl Streepovej, Sigourney Weaverovej aj Jessice Langeovej – všetky tieto dámy sú dnes už legendami filmového plátna. A zároveň aj synonymom toho, čo sa v Hollywoode akosi vytráca – prirodzeného šarmu, pôvabu a sebaistoty, ktorá nepotrebuje vyhladzovať vrásky či podstupovať desiatky plastických operácií.

Herečka Meryl Streep na vyhláseni cien Oscarov. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Meryl Streep Herečka Meryl Streep na vyhláseni cien Oscarov.

Pri pohľade na Langeovú, ktorá sa v poslednom čase zapísala do pozornosti najmä vďaka seriálu American Horror Story, nie je možné nevšimnúť si klasickú ženskú zvodnosť. Je skutočným prototypom femme fatale, pričom z nej vyžaruje skúsenosť a tiež hlboký cit.

V prípade Streepovej platí, že niet azda dámy, ktorá by sa dokázala tak meniť pred kamerami ako ona. Popri všemožných charakteroch, ktoré už stvárnila, však v civilnom živote predvádza neustále mladistvú iskru, príjemný úsmev, oči lemované vejárikmi vrások a dokáže prebúdzať v ľuďoch veľké sympatie.

Šesťdesiatpäťročná herečka Sigourney Weaver. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Na akcii sa objavila aj herečka Sigourney Weaver. Šesťdesiatpäťročná herečka Sigourney Weaver.

Treťou zo skupinky je legenda sci-fi žánru – herečka Sigourney Weaver. Aj dnes dokáže pôsobiť ako nebojácna a akčná žena, pričom z nej vyžaruje aktívny životný štýl a prirodzené starnutie, s ktorým si skrátka sama nerobí ťažkú hlavu. Alebo to tak aspoň vyzerá.

Kiežby si od týchto dám brali príklad aj ďalšie ich kolegyne. A nielen tie. Určite poslúžia ako vzory aj pre bežnú ženu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #Meryl Streep #pôvab #Sigourney Weaver #Jessica Lange

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...