Nádherná Popoluška opäť žiari na premiére. Na môj driek už kašlite, vraví

Ďalšiu veľkolepú premiéru má za sebou nové rozprávkové spracovanie slávnej Popolušky. Hlavné britské hviezdy ju predstavili v Londýne.

20.03.2015 12:40
debata
Ústredný rozprávkový pár - Lily James a Richard... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Ústredný rozprávkový pár - Lily James a Richard Madden. Ústredný rozprávkový pár - Lily James a Richard Madden.

Na štvrtkovej prezentácii nechýbal režisér Kenneth Branagh, herečka Helena Bonham Carter a, samozrejme, očarujúca Lily James – predstaviteľka titulnej úlohy. Blondínka, ktorú svet pozná aj zo seriálu Panstvo Downton, sa objavila na modrom koberci v sivom metalickom modeli z dielne Balenciaga a vyzerala nádherne.

Dvadsaťpäťročná herečka poskytla v uplynulých dňoch niekoľko rozhovorov. Vyjadrila v nich tiež rozhorčenie, že sa svet stále zaoberá „kauzou“ hrúbky jej drieku vo filme. Niektoré médiá už pred pár týždňami priniesli tvrdenia, že pás Popolušky bol vo filme digitálne zúžený a že tento obraz nedáva dobrý príklad detským divákom. „Prečo sa preboha stále zaoberáme niečím takým irelevantným,“ vyhlásila James v rozhovore pre Express.co.uk.

Herečka Lily James sa na premiére objavila v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Lily James Herečka Lily James sa na premiére objavila v šatách Balenciaga.

Pridala sa aj Sandy Powell – kostýmová dizajnérka očakávanej snímky z produkcie Disney Studios. „Lily má drobný pás, ale rovnako ho majú aj ďalšie herečky vo filme. Všetky majú na sebe korzety, pretože tak vyzerajú dobové šaty. A korzety dokážu vytvoriť siluetu,“ uviedla Powell. Podotkla, že veľkolepý model šiat, v ktorých sa Popoluška vyberie na bál, je vlastne optickou ilúziou. „Priemer sukne je takmer dva metre a to opticky spraví driek menší než v skutočnosti je,“ doplnila Powell.

Do slovenských kín príde Popoluška, v ktorej si zahrali aj herečky Cate Blanchett a Helena Bonham Carter, vo štvrtok 9. apríla.

zväčšiť Záber z filmu Popoluška, v ktorom hlavnú rolu... Foto: SITA/AP, Jonathan Olley
Záber z filmu Popoluška, v ktorom hlavnú rolu stvárnila britská herečka Lily James. Záber z filmu Popoluška, v ktorom hlavnú rolu stvárnila britská herečka Lily James.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Popoluška #Lily James

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...