Krásna Pauhofová v luxuse od Diora žiarila, Krainová je diva v čiernej

Česká metropola žila počas uplynulého víkendu módou. Popri talentovaných dizajnéroch však pri tom nechýbali ani celebrity.

23.03.2015 17:40 , aktualizované: 24.03.2015 11:40
debata (3)
Modelka Simona Krainová so svojím manželom... Foto: Profimedia
Simona Krainová a Karel Vágner Modelka Simona Krainová so svojím manželom Karlom Vágnerom.

Množstvo známych dám sa objavilo na prehliadkach v rámci akcie Mercedes Prague Fashion Weekend a tiež na sprievodných podujatiach. Na svoje si prišli fanúšikovia odevného kombinovania, jemnej extravagancie aj luxusu.

Nie je žiadnym prekvapením, že akciu si nenechala ujsť modelka Simona Krainová. Známa blondínka vzala so sebou aj manžela Karola Vágnera, no v módnej voľbe bola skôr triezva a pragmatická. Siahla po obľúbenej farbe šedých eminencií módneho sveta – čiernej. Nohavice so zaujímavým prestrihom na spodnej časti doplnila čiernym hodvábnym topom a sakom. Všetko pochádzalo z dielne Pietro Filipi. Pridala kabelku Chanel a objemné plavé kadere. Najvýraznejším prvkom looku boli čiernobiele melírované lodičky.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (vľavo) a...
Česká herečka Anna Linhartová v luxusnej kreácii.
+3Česká modelka a bývalá Miss World Taťána...

Česká moderátorka Emma Smetana, ktorá vyrazila na prehliadku módnej značky Pietro Filipi, sa rozhodovala podobným spôsobom ako Krainová. Jej čiernu variáciu večerného nohavicového kostýmu však decentne a rafinovane rozbíjala priehľadná blúzka, spod ktorej vykúkala luxusná podprsenka.

Modelka a niekdajšia Miss World Taťána Kuchařová prekvapila v kombinácii čiernej strapcovej sukne, predĺženého smokingového saka a army trička s výstrihom. Celkový styling doplnili čierne sandále s otvorenou špičkou a tiež jemným strapcovým povrchom. Toto „ladenie“ však bolo celkovému looku Kuchařovej na škodu.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (vľavo) a... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová (vľavo) a česká herečka Jitka Schneiderová Slovenská herečka Táňa Pauhofová (vľavo) a česká herečka Jitka Schneiderová - obe oblečené v kreáciách Dior.

Medzi najpôvabnejšie dámy víkendu rozhodne patrila slovenská herečka Táňa Pauhofová. Ako inak, odetá do šiat z dielne Dior. Model koralových čipkovaných koktejliek z vrstvených štvorcových obrúskov krásne ladil s odtieňom Pauhofovej vlasov aj jemným líčením a lososovým rúžom na perách. Nesúrodo však pôsobila piesková kabelka a lodičky.

V spoločnosti Pauhofovej sa zabávala počas nedeľňajšieho večera herečka Jitka Schneiderová. Jej módna voľba bola tiež „diorovská“ – Schneiderová sa predviedla v žakarových šatách s aranžovanou sukňou z hodvábnych šatiek s potlačou.

Daniela Peštová v kabáte z dielne Prada... Foto: PRADA
Daniela Peštová Daniela Peštová v kabáte z dielne Prada lemovanom krištáľmi Swarovski, ktorý doplnila náramkami rovnakej značky a tiež kabelkou Prada Martini glass.

Luxusná bola počas pražského módneho víkendu aj mladučká česká herečka Anna Linhartová – samozrejme, aj v jej prípade išlo o zapožičaný model – konkrétne tvídové šaty Chanel s modrobielym prúžkovaným vzorom. Ležérne prevesená kabelka značky Chanel a k nej sivobelasé topánky s oblou špičkou a remienkom z nej robili jednu z najlepšie oblečených dám večera.

Zárukou vkusného a štýlového zovňajšku je pravidelne aj modelka Daniela Peštová. Blondínka sa zaradila do šíku dám, ktoré siahli po zahraničnej móde – konkrétne v jej prípade to bola značka Prada. Čierny kabát lemovaný krištáľmi Swarovski skombinovala so zaujímavo riešeným nohavicovým overalom v trojštvrťovej dĺžke. Čiernu dominanciu efektne doplnili už spomenuté krištály, ale tiež výrazné náramky a kabelka Prada Martini Glass s trblietavým reliéfnym zdobením.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Taťána Kuchařová #Simona Krainová #Táňa Pauhofová #Jitka Schneiderová #Anna Linhartová #Prague Fashion Weekend #Emma Smetana

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...