Angelinu deti milujú aj ako zloducha! Takto sa s ňou tešili dcéry

Prekvapivým hosťom sobotňajšieho vyhlásenia cien Kids Choice Awards 2015 sa stala herečka Angelina Jolie. A vzala so sebou aj svoje dve dcéry.

29.03.2015 11:41
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie v objatí dcér Zahary a Shiloh po tom, čo oznámili, že získala cenu pre najlepšieho filmového zloducha.
debata

Tridsaťdeväťročná hollywoodska hviezda si prišla prevziať jednu z cien večera, o ktorých svojimi hlasmi rozhodujú detskí diváci televízie Nickelodeon. Jolieovej prisúdili trofej najobľúbenejšieho zloducha – za rolu v rozprávkovom príbehu Vládkyňa zla.

Herečka Sarah Hyland pózuje fotografom.
Spevák Nick Jonas a jeho priateľka Olivia Culpo.
+15Raperka Iggy Azalea.

Keď herec Chris Pratt prečítal kolegynino meno, detskí diváci zaburácali veľkým potleskom. Azda najväčšiu radosť však kamery zachytili na tvári Jolieovej dcér – adoptívnej Zahary a biologickej Shiloh, ktoré herečku sprevádzali. Obe sa so smiechom a nadšením vrhli na slávnu mamu a vyobjímali ju.

Herečka, ktorá bola očividne nadšená vrelým detským prijatím, rozdávala na všetky strany úsmevy a ďakovala. Na pódium sa postavila prvýkrát od operácie, o ktorej informovala sama v úvode týždňa. V dôsledku vysokého rizika rakoviny, ktoré má dané geneticky, si nechala odstrániť vaječníky aj vajíčkovody.

Herečka Angelina Jolie si prevzala cenu za rolu... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie si prevzala cenu za rolu vo filme Vládkyňa zla - ako najobľúbenejší detský zloduch.

Na sobotňajšom ceremoniáli sa však objavilo aj množstvo ďalších hviezd. Medzi ocenenými sa objavila napríklad herečka Emma Stone, herec Liam Hemsworth či osadenstvo seriálu Moderná rodinka. To sa spoločne so spevákom Nickom Jonasom nevyhlo ani tradičnému rituálu kúpania v zelenom slize, ktoré tvorcovia programu servírujú aj najslávnejším hviezdam každoročne neočakávane a s prekvapením.

Na akcii vystúpila aj raperka Iggy Azalea a speváčka Jennifer Hudson či formácia 5 Seconds of Summer. Galériu si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #cena #radosť #Kids Choice Awards #dcéry #Zahara #Shiloh

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...