Monacká princezná v šatách, ktoré vznikali týždne. Majú cenu auta!

Nie hodiny, ale celé týždne trvalo, kým vznikli šaty, v ktorých sa objavila na sobotňajšom Bále ruží v Monaku krásna dcéra princeznej Caroline.

30.03.2015 00:00
debata
Charlotte Casiraghi, dcéra princeznej Caroline,... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi, dcéra princeznej Caroline, pózuje v šatách Chanel, na ktorých pracovali niekoľko týždňov.

Najmladšia členka monackej kniežacej rodiny Charlotte Casiraghi sa po ročnej pauze (kvôli tehotenstvu) vrátila do centra pozornosti na pompéznom bálovom podujatí, ktoré každoročne priláka do Monaka smotánku z celého sveta a tiež sa na ňom zbierajú finančné prostriedky na pomoc neziskovým organizáciám.

Monacké knieža Albert a jeho sestra - princezná...
Už tradične bol hostiteľom Bálu ruží monacký...
+3Čínsky podnikateľ Stephen Hung a jeho manželka...

Tento rok sa 28-ročná Charlotte opäť obliekla do kreácie z dielne francúzskeho módneho domu Chanel. Nie je to náhoda, keďže jeho tvorca Karl Lagerfeld je každoročným čestným hosťom a spoluorganizátorom. Na slávnostnú príležitosť si Charlotte vybrala žuvačkové ružové šaty lemované čiernym živôtikom aj lemami na rukávoch či prednom diele. Na prvý pohľad možno prijednoduché šaty. No pri bližšom skúmaní vidieť, že ich tvoria drobné a precízne našívané flitre, ktoré na podkladový základ dlhé hodiny a dni našívali zručné šičky. Odhadovaná cena modelu sa ráta do desaťtisícok eur. A pokojne by ste si za ne mohli kúpiť aj menší byt či auto.

Knieža Albert z Monaka (vpravo), jeho sestra -... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Albert z Monaka (vpravo), jeho sestra - princezná Caroline (druhá sprava) spoločne s dizajnérom Karlom Lagerfeldom a dcérou Charlotte Casiraghi Knieža Albert z Monaka (vpravo), jeho sestra - princezná Caroline (druhá sprava) spoločne s dizajnérom Karlom Lagerfeldom a dcérou Charlotte Casiraghi - odetou v šatách Chanel.

Zahanbiť sa nedala ani Casiraghiovej budúca švagriná – priateľka jej brata Pierra Casiraghiho. Vojvodkyňa Beatrice Boromeo stavila na trblietavú róbu až po zem a ozdobila sa honosnými šperkmi.

Samozrejme, nechýbal ani knieža Albert či jeho sestra Caroline. Na akcii však tentoraz nebola Albertova manželka – princezná Charlene. Tá pred pár mesiacmi priviedla na svet dvojičky a údajne si zvolila materské povinnosti namiesto žúrovania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi #Chanel #couture #Bál ruží

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...