Súboj odhalených nôh v mini: Ktorá hviezda ukázala toho viac?

Hlavná sezóna rozdávania cien sa síce skončila, ale návrat k nej priniesol v nedeľu večer ceremoniál iHeartRadio Awards v Los Angeles. Aká bola móda známych žien?

30.03.2015 16:40
debata
Speváčka Taylor Swift si na akciu obliekla šaty... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift si na akciu obliekla šaty Kaufmanfranco.

Aj tentoraz sa pozvané speváčky či herečky predviedli v luxusných kúskoch, namiesto tradičných večerných rób však dostali priestor koktejlové šaty či odvážne mini.

Model z dielne Kaufmanfranco siahajúci ledva do polovice stehien predviedla jedna z hviezd večera – speváčka Taylor Swift. Jej čierna trblietavá kreácia zaujala aj bočnými prestrihmi v oblasti trupu. Čierne sandálky zo semišu zvolila speváčka vhodne.

Speváčka Taylor Swift sa tešila až z troch...
Herečka Ariel Winter.
+12Herečka Anna Camp.

Strihovo veľmi podobné, no ešte kratšie šaty si na seba vzala speváčka a herečka Zendaya – detská hviezda, ktorá vymetá podobné ceremoniály celkom pravidelne. Tentoraz ju obliekol dizajnér Fausto Puglisi, ktorý je známy svojími vzormi a farebnosťou. Na nej staval aj model s kontrastom zelenej a ružovej farby v hornej často a zebrovanou minisukňou s výraznými detailmi našívaných korálikov.

Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Fausto... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Zendaya Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Fausto Puglisi.

Raperka Iggy Azalea sa zaradila k dámam, ktoré zahalili nohy – konkrétne si na to vybrala pestré vzorované legínsy. Pozornosť však pútal jej priehľadný sieťovaný top doplnený predĺženým sakom bez rukávov – jedným z horúcich trendov sezóny.

Speváčka Jennifer Hudson predviedla svoju figúru v šatách lemovaných strapcami z dielne Hervé Leger a herečku Brittany Snow obliekol dizajnér Yigal Azrouel.

Herečka Hailee Steinfeld v kreácii Dior Couture. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Hailee Steinfeld Herečka Hailee Steinfeld v kreácii Dior Couture.

Neprehliadnuteľná bola aj herečka Hailee Steinfeld, ktorá prišla ako garde kamarátky Taylor Swiftovej. V šatách Dior Couture, ktoré sú zhotové z hodvábnych stúh netradičnou technikou plisovania, vyzerala štýlovo. Plastový laserom rezaný top a lakované vyšoké čižmy s priehľadným podpätkom dodával jej vzhľadu dojem akejsi fúzie retro estetiky 70-tych rokov a futurizmu.

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Taylor Swift #Hailee Steinfeld #iHeartRadio Awards #Zendaya

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...