Komička zatienila Kim, hodila sa jej pod nohy! Emma Watson uchvátila

Desiatky osobností, medzi nimi mnohé osobnosti zo sveta šoubiznisu, sa v utorok večer zišli v New Yorku, kde magazín Time každoročne organizuje veľký galavečer.

22.04.2015 10:58
debata
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian pózujú fotografom.

Jeho základom je rebríček 100 najvplyvnejších osobností planéty, ktorý slávny časopis pravidelne zverejňuje. Na akcii sa tak objavujú predovšetkým osobnosti prítomné v daný rok v zozname „vplyvných“, nechýbajú však ani ďaľší pozvaní prominenti.

Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West sa od...
Scenáristka Jill Soloway a herec Jeffrey Tambor...
+19Herečka Julianne Moore tiež patrí medzi...

Uplynulé mesiace sa niesli vo svete v znamení nadvlády prominentného páru Kim Kardashian a Kanye West a ani seriózny Time nemohol ich moc prehliadnuť. Rapera dokonca umiestnil na jednu z piatich titulných strán, s ktorou časopis vyšiel. Na utorňajšiu párty rapera sprevádzala aj jeho príťažlivá manželka – hviezda televíznej šou a úspešná podnikateľka.

Dvojicu však na pár sekúnd zatienila ďalšia dáma, ktorá vzala útokom kiná aj sociálne siete. Reč je o komičke Amy Schumerovej. Blondínka s bacuľatou tvárou, ktorá sa objavila v komédii Trainwreck, síce najprv spôsobne pózovala fotografom, sama, aj v spoločnosti kolegu Bradleyho Coopera. Potom sa však hodila na zem a spravila tak práve pri nohách manželov Kim a Kanye. Obaja zostali zaskočení a vyzerali, že im to veľmi vtipné nepríde. Schumer si však moment očividne užívala.

Herečka Amy Schumer predstiera, že spadla na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amy Schumer Herečka Amy Schumer predstiera, že spadla na zem pred slávnym manželským párom Kim Kardashianovou a Kanye Westom.

Na červenom koberci nechýbala ani tohtoročná držiteľka Oscara – herečka Julianne Moore, ktorá dorazila v čiernej trblietavej kreácii na jedno rameno. Úchvatne znovu vyzerala herečka Emma Watson, ktorá sa do rebríčka dostala pre jej výrazné aktivity v boji za zrovnoprávnenie žien. Na párty aj oficiálnom uvedení bola neprehliadnuteľná v kreácii Dior.

Medzi ďalšími hosťami boli napríklad manželia Faith Hill a Tim McGraw či George Lucas a Melody Hobson. Prišiel aj režisér Lee Daniels či baletka Misty Copeland – ďalšia z hviezd piatich rozličných tituliek Time. Viac nájdete v galérii.

Herečka Emma Watson v kreácii Dior. Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Emma Watson Herečka Emma Watson v kreácii Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #Kim Kardashian #Kanye West #Time 100 Gala #Amy Schumer

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....