Úchvatná Blanchett v Miláne! Hviezdy prileteli vzdať hold Armanimu

Početnú skupinu hollywoodskych hviezd, ale aj obľúbených prominentov domáceho Talianska prilákala do Milána vo štvrtok večer veľkolepá párty pod taktovkou dizajnéra Giorgia Armaniho.

02.05.2015 00:00
debata (2)
Do Milána priletela aj austrálska herečka Cate... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Do Milána priletela aj talianska herečka Cate Blanchett. Do Milána priletela aj austrálska herečka Cate Blanchett.

Slávny tvorca pri príležitosti 40. výročia svojej kariéry otvoril veľkolepú výstavu s názvom Armani Silos, ktorá sa v mestskej časti, dnes industrializovanej, no kedysi ešte funkčnej ako polia a hospodársky priestor. V architektonicky vycibrenej inštalácii sa nachádza až 600 stoviek modelov z bohatých archívov najslávnejšieho žijúceho talianskeho návrhára.

Speváčka Tina Turner a jej manžel Erwin Bach...
Do Milána priletela aj austrálska herečka Cate...
+9Austrálska herečka Cate Blanchett.

Armani okrem veľkolepej expozície, ktorá odštartovala spoločne s výstavou Expo 2015 v Miláne, ponúkol hosťom aj súkromnú prehliadku svojej kolekcie couture – známej aj pod označením Privé. Obdivovať ju prišli jeho dlhoročné múzy a klientky ako Sophia Loren, Claudia Cardinale, Tina Turner ale aj austrálska hviezda Cate Blanchett.

Posledná menovaná zaujala na prvý moment ako nádherná a elegantná dáma v bielom kostýme s detailom kimonového uzla v čiernej farbe. Sošnosť a krása štvornásobnej mamy je dokonalou reklamou pre Armaniho ateliér a niet teda divu, že Blanchett prepožičala svoju tvár línii parfumov Sí.

Dizajnér Giorgio Armani oslavuje 40. výročie... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Giorgio Armani Dizajnér Giorgio Armani oslavuje 40. výročie kariéry. Aj pri tej príležitosti otvoril výstavu Armani Silos.

Na štvrtkovej akcii, ktorá sústredila na jedno miesto početnú módnu smotánku, sa prišli pozrieť aj americkí herci ako Chris Pine, Tom Hanks či Leonardo DiCaprio. Všetci s obľubou obliekajú práve spoločenskú módu Giorgia Armaniho – konieckoncov, bola to práve pánska móda, a tiež jej účinkovanie v hollywoodskych filmoch, ktorá mu pomohla vo svetovom renomé.

Výstava Armani Silos bude počas Expa, ale aj niekoľko nasledujúcich týždňov otvorená denne a návštevníci si môžu ísť pozrieť výnimočné kreácie aj prierez štyrmi dekádami tvorby stále čiperného osemdesiatnika.

Speváčka Tina Turner a jej manžel Erwin Bach... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Tina Turner a jej manžel Erwin Bach Speváčka Tina Turner a jej manžel Erwin Bach pricestovali na akciu do Milána tiež.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Tina Turner #Miláno #výstava #hviezdy #Giorgio Armani #Armani Silos

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...