Dve hodiny skúšala šaty! Kardashian na akcii roka, kde ju kedysi nechceli

Už v pondelok večer sa v New Yorku odohrá jedna z najočakávanejších módnych akcií roka. Slávnostné otvorenie výstavy v Metropolitnom múzeu navštívia stovky hviezd filmu, hudby aj módy.

04.05.2015 00:00
debata
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian a jej snúbenec Kanye West Kim Kardashian a jej manžel Kanye West na minuloročnom MET Gala.

Chýbať medzi nimi nebude ani televízna hviezda Kim Kardashian. Zaujímavé pritom je, že kým ešte pred troma rokmi mala údajne zakázaný vstup na akciu na výslovnú žiadosť šéfredaktorky amerického magazínu Vogue Anny Wintour, už minulý rok sa po boku manžela Kanye Westa predviedla v kreácii Lanvin a bola jednou z najobletova­nejších celebrít.

„Och bože, práve mám za sebou dvojhodinovú skúšku šiat na MET Ball. A sú to asi moje najobľúbenejšie šaty vôbec! Neviem sa dočkať,“ navnadila 34-ročná brunetka svojich fanúšikov na Twitteri. Hoci nie je stále potvrdené, od akého návrhara si tentoraz vybrala model, s vysokou pravdepodobnosťou pôjde o značku Givenchy.

Jej návrhár Ricardo Tisci zabezpečil Kardashianovej aj jej svadobnú róbu, v ktorej povedala áno známemu raperovi minulý rok.

Na akcii MET Ball Costume Institute Gala nebudú chýbať hviezdy ako Sarah Jessica Parker, Julia Roberts, už spomenutá Anna Wintour či herec Bradley Cooper.

Pravda.sk vám prinesie z akcie veľkú obrazovú reportáž už v utorok ráno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Kim Kardashian #skúška #MET Gala

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...