Pár hodín po pôrode vyzerala božsky: Ako to vojvodkyňa Cate zvládla?

Azda niet človeka, čo si pri pohľade na vojvodkyňu Catherine pár hodín po pôrode malej princeznej nepoložil otázku, ako je to vôbec možné? Čerstvá mama totiž vyzerala úžasne, keď vyšla pred pôrodnicu, v ktorej pár hodín predtým rodila.

05.05.2015 14:00
debata (1)
Vojvodkyňa Catherine vyzerala pár hodín po... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Vojvodkyňa Catherine Vojvodkyňa Catherine vyzerala pár hodín po pôrode ukážkovo. Na snímke s novonarodenou dcérkou a manželom - princom Williamom.

Britský Daily Mail však tvrdí, že za ukážkovým vzhľadom dvojnásobnej mamy bol celý tím, ktorý sa postaral o to, aby manželka princa Williama vyzerala ako na fotení do časopisu. Zhruba o jednej popoludní zachytili médiá do pôrodnice Lindo Wing vchádzať Amandu Cook Tuckerovú – kaderníčku, ktorá strihá oboch britských princov odmalička a momentálne sa stará aj o účes vojvodkyne. Niesla si vraj so sebou tašku s množstvom potrieb – nátačky, stylingové prípravky či nástroje na úpravu účesu. Podľa portálu Daily Mail musela určite použiť lak na vlasy a tiež prípravky na lesk vlasov, keďže tie po pôrode bývajú unavené a bez lesku.

Princ William a vojvodkyňa Catherine v náručí s...
Novonarodená britská princezná v náručí svojej...
+6Princ William a vojvodkyňa Catherine v náručí s...

Čo sa týka líčenia, to vraj zvláda Catherine sama, pričom veľmi nevymýšľa. Zdôrazňuje si najmä obočie a oči. Na perách používa len prirodzený odtieň rúžu a hydratačnú bázu. Manikúra vojvodkyne bola bezchybná aj vďaka tomu, že sa pravidelne objavuje u Mariny Sandoval, skúsenej manikérky, ktorá jej ruky upravuje už päť rokov. Do nemocnice vraj neprišla, ale vojvodkyni urobila manikúru len pár dní pred pôrodom a všetko vyzeralo bezchybne.

Voľba šiat a obuvi musela byť vymyslená už pár týždňov dopredu a zvládli ju odborníci vo svojej brandži. Vybrať totiž šaty s florálnym motívom potlače sústredenej v oblasti ramien a poprsia odlákalo pozornosť od bruška, ktoré každej čerstvej mamičke po pôrode zostáva. Šaty boli z kolekcie obľúbenej dizajnérky vojvodkyne – návrhárky Jenny Packhamovej. Lodičky značky Jimmy Choo boli telovej farby a opticky predĺžili už tak dosť vysokú Kate. Vyzerala teda nesmierne štíhla a akoby ani nerodila.

Základná otázka, ako zvládla únavu, ktorej čelí väčšina žien tesne po pôrode, však zostáva nezodpovedaná. Catherine vyzerala necelých dvanásť hodín po pôrode malej princeznej, ktorý prebehol prirodzenou cestou, akoby sa skôr vrátila zo slávnostnej recepcie. Nuž, niektoré veci nevysvetlíte…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pôrod #vojvodkyňa Catherine #vzhľad #tím #kaderníčka #styling

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....