Sexi kráska žiarila na prehliadke: Je to bývalá láska princa Harryho!

Hoci z nej asi nádejná kráľovská nevesta nebude, modelka a mladá celebrita Cressida Bonas sa určite nestratí.

12.05.2015 11:31
debata
Modelka a bývalá priateľka princa Harryho -... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Cressida Bonas. Modelka a bývalá priateľka princa Harryho - Cressida Bonas.

V pondelok večer sa blondínka, ktorá tvorila pár s britským princom Harrym, objavila na prehliadke módnej značky Dior na juhu Francúzska. A vyzerala mimoriadne sexi. Blondínka v trblietavých šatách z kolekcie hostiteľa pózovala v priestoroch unikátneho Paláca bublín, ktorý si značka vybrala za priestor na prezentáciu kolekcie Resort 2016.

Modelky v kolekcii Dior Resort 2016, ktorú...
Dior - Resort 2016 - prehliadka - Cannes -...
+13Modelka v kreácii Dior Resort 2016, ktorú...

Stavebný skvost maďarského architekta Antti Lovaga, ktorý stále patrí dizajnérovi Pierrovi Cardinovi, navštívili aj ďalšie celebrity ako Marion Cotillard či Dakota Faning, pozornosť však patrila aj kúskom z novej kolekcie.

Modelka v kolekcii Resort 2016 módneho domu... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Dior - Resort 2016 - prehliadka - Cannes - Palác bublín Modelka v kolekcii Resort 2016 módneho domu Dior, ktorú navrhol Raf Simons. Prehliadka kolekcie sa konala v Palais Bulles (Palác bublín), ktorý navrhol maďarský architekt Antti Lovag v Theoule-sur-Mer, neďaleko Cannes a ktorú vlastní 92-ročný dizajnér Pierre Cardin.

V nej sa dizajnér Raf Simons inšpiroval atmosférou Francúzskej riviéry a uplatnil v nej hravé prvky. Jednotlivé kúsky pôsobili mladistvo, odľahčene, nežne, ale aj originálne. Nechýbala práca s klasickými siluetami a archívnou inšpiráciou klasických diorovských modelov. Väčšina modelov mala skrátené proporcie a siluety boli veľmi ženské, no zároveň odľahčené, akoby ležérne a prímorské.

Zaujímavé boli šaty z lurexového lesklého materiálu vytvárané akoby patchworkovou technikou zošívania jednotlivých kúskov či úplety, do ktorých boli zatkávané trblietavé vlákna. Simons posunul popularitu tento rok vychyteného gingham vzoru (presláveného najmä kreáciami Brigitte Bardot na Francúzskej riviére) do podoby nového gignham-kára. Zdôraznil driek modeliek a pridal objem do pliec či rukávov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Dior #kolekcia #prezentácia #Cressida Bonas #Resort 2016

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....