Hviezdy sú už v Cannes! Krásna Doutzen priviedla aj fešného manžela

Už o pár hodín odštartuje jedna z najočakávanejších šoubiznisovo-filmových udalostí na európskom kontinente - filmový festival v Cannes. Hviezdy, ktoré sa na ňom objavia, prichádzali do prímorského mestečka už v utorok.

13.05.2015 09:00
debata
Modelka Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Doutzen Kroes a Sunnery James Modelka Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery James pred hotelom Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez v predvečer slávnostného otvorenia 68. ročníka slávneho filmového festivalu.

Objavila sa medzi nimi aj topmodelka Doutzen Kroes – holandská kráska, pre ktorú červený koberec na Riviére nie je žiadnou novinkou. Ako tvár kozmetickej značky, ktorá je jedným z hlavných sponzorov festivalu, sa totiž objavuje na podujatí každoročne. Výnimočné však tentoraz bolo, že Kroes priviedla so sebou aj manžela Sunneryho Jamesa.

Manželský pár Doutzen Kroes a Sunnery James...
Španielska herečka Rossy de Palma.
+7Holandská topmodelka Doutzen Kroes pricestovala...

Pohľadný dídžej a model, s ktorým má tridsaťročná kráska už dve rozkošné ratolesti, sa s náporom fotografom vyrovnával očividne celkom dobre. A chránil sa akurát netradičnými slnečnými okuliarmi.

V Cannes sa už nachádza aj prominentná porota, v ktorej sa tento rok nachádzajú napríklad herečky Sophie Marceau a Sienna Miller či herec Jake Gyllenhaal. Na jej čele stoja bratia – režisérska dvojica Joel a Ethan Coenovci.

Herečka Julianne Moore máva fotografom pri... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Julianne Moore Herečka Julianne Moore máva fotografom pri príchode do hotela Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez.

Medzi hosťami tohtoročného festivalu budú také hollywoodske hviezdy ako Cate Blanchett, Naomi Watts, či tohtoročná držiteľka Oscara Julianne Moore, ktorá už tiež pricestovala do prímorského mestečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Julianne Moore #Doutzen Kroes #hviezdy #porota #Sophie Marceau #Cannes 2015

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....