A ostatní domov! Salma a Charlize v Cannes vyrazili krásou dych

A všetci môžu ísť domov! To vás možno napadne pri pohľade na dve filmové divy, ktoré vo štvrtok dorazili do Cannes. Salma Hayek a Charlize Theron vyzerali úchvatne.

14.05.2015 13:42
debata
Očarujúca herečka Salma Hayek pózuje fotografom... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Salma Hayek Očarujúca herečka Salma Hayek pózuje fotografom v Cannes.

Prvá spomenutá, mexická filmová hviezda, pricestovala do letoviska s delegáciou filmu Tale of tales od Mattea Garroneho, ktorý je v súťažnej sekcii. Snový fantastický príbeh s temným dejom ponúkol herečke rolu chladnej, no neuveriteľne krásnej kráľovnej. Ako ukazuje trailer k filmu, v jednom momente hryzie do surového a krvavého srdca, takže jej postava asi nebude tou najlepšou voľbou na kamarátenie sa.

Herečka Charlize Theron je nádherná.
Herečka Salma Hayek pózuje fotografom v Cannes.
+9Herec Vincent Cassel tiež stvárnil jednu z úloh...

V Cannes sa však herečka s novinármi a fotografmi bavila ako so starými známymi a pred objektívmi predviedla skutočné umenie pózovania. Pri pohľade na ňu sa len ťažko dá uveriť, že oslávila už 48. narodeniny. Dúfajme, že tú krásu nemá z pojedania živých sŕdc.

Juhoafrická herečka Charlize Theron už má podobnú rolu za sebou. Pred pár rokmi stvárnila vo filme Snehulienka a lovec krásnu, no nebezpečnú kráľovnú, ktorá pre krásu neváha zabíjať. Do Cannes však 39-ročná hviezda pricestovala s filmom Mad Max: Šialená jazda.

zväčšiť Herečka Charlize Theron je nádherná. Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Charlize Theron je nádherná. Herečka Charlize Theron je nádherná.

Pre príbeh zo slávnej série, ktorá v 80-tych rokoch bodovala v kinách s Melom Gibsonom v hlavnej úlohe, sa očarujúca herečka nechala dokonca vyholiť a denne podstupovala náročné maskovanie. Jej pôvab však festivalový deň 2 ukázal v plnej kráse a pomohli k tomu aj čierne strapcové šaty Valentino.

Tešiť sa určite môžete aj na večerný ceremoniál a slávnostnú premiéru na červenom koberci, keď sa obe dámy so svojimi filmami predvedú v gala. Očakávať možno nádherné róby aj ďalších pozvaných hostí. Pravda.sk vám, samozrejme, prinesie bohatú fotoreportáž.

Herečka Julianne Moore v kreácii Armani Privé.
Medzi pozvanými hosťami bola aj modelka Noemie...
+49Modelka Emma Miller.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #Salma Hayek #Charlize Theron #Cannes 2015

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...