Pozooor, sukne letia hore! Hviezdne krásky na Riviére strážili povesť

Tretí deň filmového festivalu v Cannes sa niesol v znamení veterného počasia. To dokáže pri pózovaní pod holým nebol narobiť aj šarapatu.

15.05.2015 16:25
debata
Herečky Parker Posey (vľavo) a Emma Stone... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Parker Posey (vľavo) a Emma Stone Herečky Parker Posey (vľavo) a Emma Stone reagujú na vietor, ktorý sa zdvihol v Cannes a narobil problémy s ich garderóbou.

Presvedčili sa o tom herečky Emma Stone a Parker Posey, ktoré priniesli na festival novinku režiséra Woodyho Allena – film Irrational Man. Ide o ďalšiu nesúťažnú snímku v zozname tohtoročných festivalových noviniek. Prítomnosť hviezdy, akou je Emma Stone, však určite lovcov autogramov a fotomomentiek potešila.

Nespolušný vietor pokazil účes herečke Emme...
Herečky Emma Stone (vľavo) a Parker Posey...
+9Herečka Rachel Weisz.

Pôvabná ryšavka, ktorá bola tento rok nominovaná na Oscara za výkon vo filme Birdman, sa objavila v čiernej čipkovanej kreácii s nadýchanou akoby baletnou sukienkou. Vrstvy ľahučkého hodvábu a francúzskej čipky však s vetrom nevedeli bojovať a hviezda ich musela strážiť rukami. Podobne ako jej kolegyňa Posey.

Herci Rachel Weisz a Colin Farrell priniesli na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Rachel Weisz a Colin Farrell Herci Rachel Weisz a Colin Farrell priniesli na festival do Cannes novinku Lobster (Homár).

V Cannes sa predpoludním objavili aj predstavitelia jedného z očakávaných súťažných filmov – The Lobster. Surrealistická snímka pojednáva o hľadaní lásky a životného partnera a zahrala si v nej napríklad herečka Rachel Weisz, jej kolegyňa Lea Seydoux či írsky herec Colin Farrell alebo Brit Ben Whishaw. Oba filmy čaká aj večerná slávnostná premiéra na červenom koberci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vietor #film #Woody Allen #Cannes #Rachel Weisz #Emma Stone #Cannes 2015 #The Lobster

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...