Lesbickú drámu uviedli štýlové krásky, Salma Hayek ohúrila krivkami

Hviezd akoby ani neubúdalo, skôr naopak. Nedeľňajší program na festivale v Cannes pokračoval premiérou očakávaného filmu v hlavnej súťažnej sekcii - novinky Carol.

17.05.2015 21:04
debata
zväčšiť Režisér Todd Haynes pózuje s herečkami Rooney... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Todd Haynes pózuje s herečkami Rooney Mara (vpravo) a Cate Blanchett. Režisér Todd Haynes pózuje s herečkami Rooney Mara (vpravo) a Cate Blanchett. Prvá mala na sebe róbu Rochas z roku 2005, druhá model z dielne Giles.

Očakávaná bola určite aj preto, lebo v hlavných úlohách sa predstavujú dve slávne hollywoodske dámy. Dvojnásobná držiteľka Oscara Cate Blanchett stvárňuje distingvovanú ženu v rokoch, do ktorej sa zahľadí mladá a ambiciózna Therese v podaní talentovanej Rooney Mara.

Herečka Cate Blanchett si na slávnostnú...
Herečka Eva Longoria pózuje fotografom v Cannes.
+33Francúzska herečka Melanie Thierry.

Obe dámy potešili médiá už na popoludňajšom stretnutí, keď prišli pózovať v kreáciách z najnovšej tvorby ateliéru Alexander McQueen. Čierna a biela, jing a jang, obe však démonické a krásne, tak vyzerali v spoločnosti spokojného režiséra Todda Haynesa.

Herečka Salma Hayek predvádzala svoj bujný dekolt. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Salma Hayek Herečka Salma Hayek predvádzala svoj bujný dekolt.

Na červenom koberci počas slávnostnej večernej premiéry svoj vzhľad ešte vyšperkovali. Kým štvornásobná mama Blanchett volila veľkolepá róbu s psychedelickou potlačou z ateliéru Giles, Maraovej štylista vybral priam archívny kúsok – šaty z kolekcie ateliéru Rochas z roku 2005. Obe dámy vyzerali úžasne.

Neboli však jediné. Pretože červený koberec bol natrieskaný opäť ukážkovými príkladmi pompézneho štýlu v duchu červených kobercov. Čínska hviezda Li Bingbing a indická herečka Aishwarya Rai sa predviedli v couture modeloch od Elieho Saaba, modelka Natasha Poly odhalila tenučké nôžky v odvážnej kreácii Atelier Versace a sošná Eva Longoria pózovala v skulpturálnej indigo kreácii.

Topmodelka Natasha Poly v kreácii Atelier Versace. Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Natasha Poly Topmodelka Natasha Poly v kreácii Atelier Versace.

Špeciálnu pozornosť si však v tento večer, tak ako už pár dní predtým, vyslúžila aj mexická hviezda Salma Hayek. Štyridsaťosemročná herečka vo fialovej róbe šitej doslova na každú oblinu jej príťažlivého tela vyzerala supersexi. Hoci by niekto mohol tvrdiť, že v jej veku nosiť podobný dekolt už nie je vhodné, dovolíme si nesúhlasiť.

Ak existuje na svete jediná žena, ktorá si to dovoliť môže, bude to práve mexická rodáčka a mama dcérky Valentiny. Po boku bohatého manžela Francoisa Henri Pinaulta sa predvádzala objektívom ako ostrieľaná profesionálka, pričom jej drsnejšia polovička sa len spokojne prizerala.

Režisér Xavier Dolan a herečka Sienna Miller... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Xavier Dolan a herečka Sienna Miller Režisér Xavier Dolan a herečka Sienna Miller kráčajú na premiéru filmu Carol.

Na nedeľňajšom slávnostnom gala sa objavila aj hviezdy z poroty ako Sienna Miller, Rossy De Palma, Xavier Dolan a prvýkrát od stredajšieho slávnostného otvorenia aj Jake Gyllenhaal. Všetkých nájdete v bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cate Blanchett #Cannes #Salma Hayek #Rooney Mara #pôvab #Cannes 2015 #Carol

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...