Móda žien na Billboard Awards: Prsia všade, výstrihy striedali rozparky

Odvážna, provokatívna, odhaľujúca, občas priam vulgárna. Móda na hudobných cenách Billboard Music Awards naznačovala len jedno - súčasný hudobný priemysel stavia na sexe!

18.05.2015 18:15
debata
Mariah Carey počas odovzdávania Billboard Music... Foto: Reuters, L.E. BASKOW
Mariah carey Mariah Carey počas odovzdávania Billboard Music Awards v Las Vegas. V šatách od Toma Forda.

Nedá sa asi nič robiť, dnešné speváčky berú ako automatickú súčasť pôsobenia v hudobnej brandži pravidelnú starostlivosť o svoje telo. A jeho ešte pravidelnejšie odhaľovanie.

Na červenom koberci slávnostného ceremoniálu to potvrdili dokonca aj také dámy ako Taylor Swift (inak kráľovná večera v počte cien) či napríklad speváčka Celine Dion, ktorej ťahá na päťdesiatku.

Modelka Chrissy Teigen a jej manžel - spevák...
Hudobník a spevák Ed Sheeran nechýbal.
+21Herečka Taraji P. Henson v kreácii od dizajnéra...

Spoločným menovateľom u viacerých speváčok sa stal odvážny dekolt. Napríklad diva Mariah Carey v šatách od Toma Forda odhalila požehnané množstvo svojich „pľúc“, z ktorých lúdi vysoké tóny a raperka Iggy Azalea svoje vylepšené poprsie uzamkla do priliehavého podprsenkového to­pu.

Modelka Chrissy Teigen prišla v kreácii Balmain... Foto: Reuters, L.E. BASKOW
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen prišla v kreácii Balmain a predviedla svoj bujný dekolt.

Pri modelke Chrissy Teigenovej sa mnohí muži asi nepozerali nikam inam ako do výstrihu jej metalického overalu s vertikálnym pruhovaním z dielne Balmain a poprsím zvádzala dokonca aj transgender herečka Laverne Cox.

No a potom tu bola aj skupina rozparkových dám, ktoré vymenili odhalené dekolty za odhalené stehná. Prekvapivou členkou tejto zostavy sa stala aj 47-ročná Celine Dion. A vyzerala prekvapivo sexi a príťažlivo. Jej mladšia kolegyňa Rita Ora to zase zbytočne prehnala. Jej cit pre balansovanie na hranici sexepílu a vulgárnosti tentoraz neobstál.

Britney Spears počas odovzdávania  Billboard... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Britney Spears Britney Spears počas odovzdávania Billboard Music Awards.

Pýtate sa bol vôbec niekto oblečený aj tak, aby sa človeku nezdalo, že sa chce za každú cenu pýšiť nejakou časťou svojho tela? Nuž, napríklad speváčka Britney Spears si vybrala šaty v dielni Yousefa Al-Jasmiho. Drobnými perličkami pošívaný telový model siahajúci až po zem bol rozhodne kúskom, na ktorom museli stráviť hodiny práce. Trochu však opticky škodil Spearsovej figúre a nadobúdal vrecovitý dojem. Tak snáď nabudúce aj niečo elegantné a vkusné a príťažlivé…

Keby vám čosi také chýbalo, pozrite si galérie z festivalu v Cannes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mariah Carey #Taylor Swift #červený koberec #výstrih #rozparok #Billboard Music Awards

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....