Mladosť v Cannes uviedli zvodné krásky, Jane Fonda poriadne sklamala

Stredajší večer v Cannes patril očakávanému filmu talianskeho režiséra Paola Sorrentina Youth (Mladosť). A akoby to organizátori plánovali, na červenom koberci sa objavilo popri hlavných hviezdach množstvo mladých a krásnych žien.

20.05.2015 22:10
debata (1)
Modelka Kendall Jenner vyzerala veľmi príťažlivo. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Kendall Jenner vyzerala veľmi príťažlivo. Modelka Kendall Jenner vyzerala veľmi príťažlivo.

Premietanie novinky, v ktorej hlavné úlohy stvárnili herci Michael Caine, Harvey Keitel a herečka Rachel Weisz, si nenechalo ujsť niekoľko modeliek zo súčasnej top elity. Prekvapením bol pre mnohých príchod americkej krásky a tiež televíznej hviezdičky Kendall Jennerovej.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes prišla v...
Herečka Rachel Weisz uviedla film Youth v...
+33Herec Ian Somerhalder a jeho manželka Nikki...

V čiernej kreácii z čipky od Azzedina Alaiu, ktorá odhaľovala jej bruško, sa predvádzala na červenom koberci akoby tancovala flamenco. A hispánsky look ešte zdôrazňovali zopnuté vlasy a výrazný červený rúž. Podobne vyzbrojená prišla aj modelka Joan Smalls, ktorá však siahla po bielej kreácii.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes prišla v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
France Cannes Youth Red Doutzen Kroes Holandská topmodelka Doutzen Kroes prišla v kreácii Mugler.

Tváre kozmetického sponzora akcie, trio topmodeliek v zložení Doutzen Kroes, Barbara Palvin a Lara Stone – tiež nesklamalo. Všetky dámy boli doslova stelesnením pôvabu a sexepílu. Kým dvojnásobná mama Kroes volila rafinované šaty s rozparkom zo salónu Mugler, jej maďarská kolegyňa Palvin si vybrala šaty v ateliéri Versace. Podobne volila aj sexbomba Lara. Jej voľba však padla na archívny kúsok – šaty, v ktorých sa objavila a ktoré zdôraznila jej bujné krivky, navrhol ešte zosnulý Gianni Versace.

Holandská topmodelka Lara Stone predviedla... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Lara Stone Holandská topmodelka Lara Stone predviedla svoje povestné krivky v archívnej kreácii Versace.

Slávnostný večer bol však najmä o spomenutom filme a ten okrem spomenutých pánov a dámy Weiszovej žiariacej v saténovej kreácii Prada prišli predstaviť tiež režisér Sorrentino, rumunská kráska Madalina Ghenea či americká herečka Jane Fonda. Práve 77-ročná diva z Hollywoodu sa však svojou módnou voľbou stala pre mnohých veľkým sklamaním. Čierny model šiat dekorovaný ťažkou taftovou aplikáciou okolo stehien vyzeral neforemne a pridával opticky kilá.

Herci Michael Caine a Jane Fonda spoločne... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Michael Caine a Jane Fonda Herci Michael Caine a Jane Fonda spoločne pózovali na premiére filmu Youth.

Kritiku si v stredajší deň však vyslúžil aj samotný film a režisér Sorrentino, ktorý má na konte film Veľká nádhera. Snímka rozdelila kritikov na dve polovice, ale mnohí nekritizovali film, ale najmä fakt, že bol nakrútený v angličtine. Nejde pritom o prvú snímku európskeho režiséra v rámci 68. ročníka festivalu, ktorá vznikla namiesto v pôvodnej reči tvorcu v anglickom jazyku.

Nór Joachim Trier, Talian Matteo Garrone, Grék Jorgos Lanthimos a Mexičan Michel Franco – natočili tiež prvýkrát filmy v angličtine. Pre angličtinu se v trilleri Sicario rozhodol i Kanaďan Denis Villenueve, ktorého za predchádzajúci francúzsky hovorený film Požiare nominovali na Oscara.

Režiséri sa však obhajujú, že s anglickým jazykom majú šancu dostať svoje filmy k oveľa širšiemu publiku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #modelky #Barbara Palvin #Kendall Jenner #Lara Stone #Cannes 2015 #Youth

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....