Silák The Rock proti ženskej presile: S kráskami aj ženami života!

Aj do slovenských kín prichádza novinka San Andreas. Katastrofický akčný film v hlavnej úlohe s Dwaynom "The Rockom" Johnsonom uviedli v utorok v Los Angeles.

28.05.2015 11:58
debata
Herec Johnson prišiel na premiéru aj v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Dwayne Johnson, Ata Johnson, Simone Alexandra Johnson Herec Johnson prišiel na premiéru aj v spoločnosti svojich dvoch najmilovanejších žien. Mamy Aty Johnsonovej a dcéry Simone Alexandry.

Slávny svalovec, ktorý patrí medzi najlepšie zarábajúcich hercov planéty, prišiel na slávnostné predstavenie vo veľkom štýle – priviezol sa na korbe požiarnickeho auta. Samozrejme, nahodený do drahého obleku.

Herec Johnson prišiel na premiéru aj v...
Herečka Elizabeth Berkley s partnerom Gregom...
+6Herečka Archie Panjabi.

Na červenom koberci však už svalovec zostal v menšine a ženská časť osadenstva v presile. Akciu si nenechala ujsť jeho filmová manželka, ani dcéra. Herečky Carla Gugino a Alexandra Daddario žiarili a prípravu na akciu rozhodne nepodcenili.

Médiá však zaujala aj iná spoločnosť akčného hrdinu. Po jeho boku sa totiž objavila mama Ata Johnson a dcéra Simone Alexandra. Hoci má ešte len trinásť, jediná ratolesť 43-ročného herca už teraz vyzerá ako dospievajúca dáma. Po otcovom boku v šatách z dielne Hervé Leger predviedla ženskú figúru a len málokto by jej tipoval pubertálny vek.

Herec Dwayne Johnson s kolegyňami Carlou Gugino... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario Herec Dwayne Johnson s kolegyňami Carlou Gugino (vľavo) a Alexandrou Daddario uviedli katastrofický akčný film San Andreas v Los Angeles.

Premiéru si nenechala ujsť ani herečka Archie Panjabi či Emmanuelle Chriqui. Prišla aj Elizabeth Berkley – najznámejšia vďaka úlohe vo filme Showgirls – titule, ktorý sa pýši v mnohých rebríčkoch najhorších filmov histórie prvenstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #dcéra #Dwayne Johnson #The Rock #San Andreas #Carla Gugino

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...