Hviezda sa nezaprie. Nádherná Charlize zatienila seriálové hrdinky

Známych dám z televíznych obrazoviek bolo na nedeľňajšom vyhlásení cien Critic's Choice Television Awards neúrekom. Zatienila ich však hollywoodska hviezda.

01.06.2015 13:38
debata
Herečka Charlize Theron prišla odprezentovať... Foto: Reuters, KEVORK DJANSEZIAN
Charlize Theron Herečka Charlize Theron prišla odprezentovať jednu z cien Critic's Choice Awards. V šatách Cushnie et Ochs.

Herečka Charlize Theron, ktorá prišla vyhlásiť laureáta špeciálnej ceny – režiséra a herca Setha MacFarlanea, bola neprehliadnuteľná od prvého momentu. A tiež mimoriadne príťažlivá. V čiernych šatách z dielne Cushnie et Ochs s výrazným prestrihom na brušku a rozparkom pôsobila slávna blondínka elegantne, no zároveň veľmi zvodne. Jej modelkovské proporcie v šatách skutočne vynikli.

Ocenená herečka Taraji P. Henson v šatách z...
Herečka a moderátorka Cat Deeley žiarila v...
+6Herečka Julia Louis-Dreyfus v šatách od...

Medzi dámami, ktoré boli prítomné na ceremoniáli, sa objavila napríklad aj herečka Taraji P. Henson. Tá sa tešila z triumfu v ženskej hereckej kategórii, keď ocenili jej výkon v seriáli Empire. V čiernych šatách so zamatovými všitými panelmi od Alexandra Wanga vyzerala táto afroamerická herečka veľmi štýlovo.

Herečka a moderátorka Cat Deeley žiarila v... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Cat Deeley Herečka a moderátorka Cat Deeley žiarila v oranžovej kreácii.

Radosť pozrieť bola aj na moderátorku a herečku Cat Deeleyovú, ktorá akciou sprevádzala. Jej oranžový model šiat s modrou výšivkou pôsobil osviežujúco, podobné platilo aj o pestrých šatách s abstraktným vzorom u herečky Maggie Gyllenhaalovej. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #Charlize Theron #ceny kritikov #Taraji P. Henson #Cat Deeley

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...