Slávna dcéra s mamou v Londýne: Jedna výstrih po pupok, druhá v mini!

Vyhlásenie cien magazínu Glamour pre ženy roka sa v utorok večer stalo udalosťou číslo jeden v metropole Veľkej Británie. Do mesta pricestovali aj hollywoodske hviezdy.

03.06.2015 11:49
Kate Hudson a Goldie Hawn Foto: ,
Dcéra a mama - Kate Hudson a Goldie Hawn spoločne pózovali na cenách Glamour Women of the year.
debata
Dcéra a mama - Kate Hudson a Goldie Hawn... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kate Hudson a Goldie Hawn Dcéra a mama - Kate Hudson a Goldie Hawn spoločne pózovali na cenách Glamour Women of the year.

Medzi nimi sa tentoraz okrem herečky Kerry Washingtonovej objavila Kate Hudson a jej mama Goldie Hawn. Slávne rodinné duo bolo pritom neprehliadnuteľné od prvého momentu. Dvojnásobná mama Kate má figúru ako lusk a tak asi nikoho neprekvapilo, že sa ju rozhodla ukázať. V lurexovej kreácii od J. Mendela predviedla ozrutný výstrih – siahal jej až po pupok. Obdivovať ho mohli naozaj všetci, pretože herečka si zamierila počas večera aj pre cenu. Dostala ju ako podnikateľka roka, keď Glamour ocenil vznik jej vlastnej odevnej značky a uvedenie na trh.

Topmodelka Rosie Huntington Whiteley.
Televízna osobnosť a porotkyňa Amanda Holden...
+9Speváčka a porotkyňa Alesha Dixon.

Zahanbiť sa však nedala ani Hudsonovej mama, známa americká herečka Goldie Hawn. Hoci sa blíži k sedemdesiatke, zvolila si trblietavé šaty nad kolená bez rukávov. Čo tam po nejakej ovisnutej či zvráskavenej koži, však áno. Hlavne, že sa cítila dobre.

Topmodelka Rosie Huntington Whiteley. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Topmodelka Rosie Huntington Whiteley. Topmodelka Rosie Huntington Whiteley.

Medzi pozvanými hviezdami akcie boli aj domáce krásky zo sveta modelingu. Či už Rosie Huntington-Whiteley, alebo Suki Waterhouse. Pozornosť domácích médií pútala aj operná speváčka Katherine Jenkins, ktorá začiatkom apríla potvrdila, že sa stane mamou. Na jej figúre, ktorú zaodela do šiat z dielne Alexander McQueen, však zatiaľ žiadne zjavnejšie znaky nevidieť. Stále vyzerá veľmi štíhlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #ceny #krása #Kate Hudson #Glamour #sexi #Goldie Hawn

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...