Fanúšikovia sa dočkali: Väzenské tváre v gala. Pozrite sa, ako žiarili!

Po premiére sa zo seriálu Orange is the new black stal skutočný fenomén. Nikoho teda asi neprekvapí, že dramédia z prostredia ženskej väznice sa dočkala už tretej série. Premiéru mala v New Yorku.

14.06.2015 00:00
debata
Herečky Natasha Lyonne (vľavo) a Taylor... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Natasha Lyonne (vľavo) a Taylor Schilling Herečky Natasha Lyonne (vľavo) a Taylor Schilling sa zabávali spoločne.

Na slávnostné uvedenie nových dielov, ktoré vysiela internetová televízia Netflix dorazili takmer všetky kľúčové predstaviteľky jednotlivých postáv. Mnohé z nich však na nepoznanie od svojich seriálových predobrazov, ktoré ich nútia meniť imidž a stráviť veľa času pred kamerou v jednoduchom väzenskom odeve.

Herečky Natasha Lyonne (vľavo) a Taylor...
Herečka Kate Mulgrew na premiére tretej série...
+9Herečky Vicky Jeudy (vľavo) a Ruby Rose.

Herečka Taylor Schilling, predstaviteľka hlavnej hrdinky Piper, bola vo vynikajúcej nálade a zabávala sa s kolegyňami pózovaním, ale aj popri ňom. Jej seriálová láska v podaní Laury Preponovej stavila na ležérny look a trochu prekvapila po boku mnohých kolegýň vyparádených takmer ako na galavečer.

Herečka Dascha Polanco bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dascha Polanco Herečka Dascha Polanco bola neprehliadnuteľná v bielom kostýme.

Už tradične zaujala Dascha Polanco, kolumbijská rodáčka, ktorej seriál priniesol popularitu aj záujem médií a spravil z nej nový vzor krásy – ženy plných kriviek, ktorá sa neobáva experimentovať s odevmi. V bielom kostýme so zvýraznenými pleciami a peplumovým lemom okolo pása vyzerala veľmi sexi.

Herečka Uzo Aduba zase zaujala v žlto-tyrkysovej kombinácii z dielne Dee Hutton a slávna Laverne Cox, ktorá sa aj vďaka Orange is the new black stala najznámejšou transgender herečkou v USA, pútala pozornosť v koženej bunde a minišatách.

Herečky Uzo Aduba (vľavo) a Danielle Brooks zo... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Uzo Aduba (vľavo) a Danielle Brooks zo seriálu Orange is the New Black. Herečky Uzo Aduba (vľavo) a Danielle Brooks zo seriálu Orange is the New Black.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #netflix #Laura Prepon #Orange is the new black #Dascha Polanco #Laverne Cox #Taylor Schilling

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...