Vo forme a zaľúbený po uši! Arnie v Berlíne ukázal svetu svoju lásku

Trio hlavných hrdinov novinky Terminator Genisys sa stretlo v Berlíne s fanúšikmi a novinármi. Veľkolepá premiéra bola aj oficiálnou premiérou pre novú lásku Arnolda Schwarzeneggera.

22.06.2015 12:40
debata
Herec Arnold Schwarzenegger priviedol na... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan Herec Arnold Schwarzenegger priviedol na berlínsku premiéru svoju partnerku Heather Milligan.

Herec a bývalý guvernér Kalifornie, ktorý sa vracia ako robot z budúcnosti v ľudskej podobe, sa na berlínskom premietaní objavil po boku Heather Milliganovej. Táto plavovlasá zrelá dáma je jeho partnerkou už od minulého roka, ale doposiaľ sa dvojica vyhýbala pozornosti médií. Spoločné fotografie na verejnosti boli skôr raritou.

Herečka Emilia Clarke v kreácii Balenciaga na...
Herec Arnold Schwarzenegger rozdával autogramy...
+3Herci (zľava) Arnold Schwarzenegger, Emilia...

V nedeľu večer sa však Arnie, ktorého bývalou manželkou je členka kennedyovského klanu Maria Shriver, postavil s hrdým úsmevom po boku svojej lásky. Heather si užila dostatok pozornosti s ním, aj sama.

Herec Arnold Schwarzenegger a jeho kolegyňa... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Arnold Schwarzenegger a jeho kolegyňa Emilia Clarke Herec Arnold Schwarzenegger a jeho kolegyňa Emilia Clarke pózujú fotografom v Berlíne.

Platí to však aj pre britskú herečku Emiliu Clarke, známu najmä vďaka úlohe v seriáli Hra o tróny. Tmavovláska v šatách Balenciaga, ktorá predviedla aj nový kratší účes a karmínový rúž, vyzerala očarujúco. V novom filme z terminatorovskej série stvárnila Sarah O'Connorovú.

Jej syna Johna O'Connora, ktorý má viesť hnutie odporu proti nadvláde strojov, si zahral Jason Clarke. Dôležitú rolu v deji získal aj Jai Courntey ako Kyle Reese. Diváci ho môžu poznať z posledného filmu Smrtonosná pasca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Emilia Clarke #Arnold Schwarzenegger #Terminator Genisys #Heather Milligan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....