Sexi Američanky v Toronte: Hudobné ceny vzali útokom (a rozparkom)

Výkvet kanadskej hudobnej scény sa zišiel bok po boku s hviezdami Hollywoodu na nedeľňajšom vyhlásení cien Much Music Video Awards v Toronte.

23.06.2015 12:10
debata
Americká herečka Hailee Steinfeld prišla... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Hailee Steinfeld Americká herečka Hailee Steinfeld prišla odovzdať jednu z cien.

Ceremoniál, na ktorom pravidelne odmeňujú najlepšie videoklipy domácich, ale aj zahraničných interpretov, si nenechali ujsť tínedžerské idoly ako Bella Thorne či Hailee Steinfeld. Druhá menovaná sa vďaka účinkovaniu v snímke Ladíme 2 vrátila na výslnie a do pozornosti tínedžerského publika. V šatách z dielne Emilio Pucci nezostala nič dlžná svojej povesti štýlovej dámy.

Herečka Sarah Hyland prišla odovzdať do Toronta...
Raper Drake sa objavil na vyhlásení hudobných...
+9Britský spevák Ed Sheeran s dvoma trofejami,...

Hviezdička z detskej televízie Bella Thorne už poriadne vyrástla a je dnes mimoriadne príťažlivou dámou. V červenej kreácii od Juliena Macdonalda predviedla štíhle nohy a hrala hru rafinovanosti s priehľadnými detailmi na šatách.

Azda najväčší ošiaľ fanúšikov však nevyvolala žiadna herečka, ale súčasná hviezda modelingovej scény – Gigi Hadid. Plavovláska, ktorá je tvárou niekoľkých módnych značiek a tiež jednou z úzkej skupiny modelkovských kráľovien Instagramu, prišla v odvážnej kreácii s rozparkom a ochotne pózovala s fanúšikmi, ktorí lemovali cestu na miesto konania akcie.

Topmodelka Gigi Hadid. Foto: Reuters, Arthur Mola
Topmodelka Gigi Hadid. Topmodelka Gigi Hadid.

Na Much Music Video Awards sa zúčastnila aj domáca hviezda Carly Rae Jepsen či speváci Nick Jonas a Ed Sheeran. Druhý menovaný si odnášal domov až dve ceny spoločne s režisérom klipu Thinking out loud. Ďalšie trofeje získali napríklad The Weeknd, Arcade Fire či Shawn Mendes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto #spevák #Ed Sheeran #Hailee Steinfeld #ocenení #Gigi Hadid #Much Music Video Awards

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...