Krásna 'Popoluška' na párty pred Wimbledonom: Vyzerá úchvatne!

Americká módna značka Ralph Lauren pozvala osobnosti zo sveta filmu, hudby, módy či športu, aby spoločne privítali ďalší ročník Wimbledonu. Veľkolepý žúr v záhradách Kensingtonského paláca stál za to.

24.06.2015 13:30
debata
Herečky Lily James (vľavo) a Jessica Chastain... Foto: Ralph Lauren via Image.net
Lily James (vľavo) a Jessica Chastain Herečky Lily James (vľavo) a Jessica Chastain si zapózovali spoločne.

Na akciu, ktorá sa konala v nádherných priestoroch Oranžérie, dorazila napríklad krásna Lily James. Britská herečka, ktorá sa na plátnach kín objavila ako Popoluška, stavila síce na nenútené krémové šaty z kolekcie Ralph Lauren Resort 2016, ale aj tak bola všetkým na očiach. Sprevádzal ju totiž partner Matt Smith – herec známy napríklad zo seriálu Pán Času. A veľmi im to spolu pristalo.

Herečky Lily James (vľavo) a Jessica Chastain...
Herečka Gwendoline Christie.
+15Na akcii sa objavila aj Lottie Moss - nevlastná...

Podujatie si nenechala ujsť ani americká herečka Jessica Chastain, ktorá teraz trávi viac času v Londýne kvôli práci, ale aj svojmu priateľovi. Ryšavka s nádhernými črtami sa síce dlho nezdržala, ale fotografi si prišli na svoje, keď im zapózovala v šatách (tiež z najnovšej kolekcie hostiteľa).

Manželský pár Boris Becker a Lily Becker. Foto: Ralph Lauren via Image.net
Boris Becker a Lily Becker Manželský pár Boris Becker a Lily Becker.

Podvečerný banket na britskej pôde sa, samozrejme, nemohol zaobísť bez domácich celebrít. A ich zastúpenie bolo aj najpočetnejšie. Či už je reč o modelkách Jade Parftt a Erin O'Connor, alebo herečke Gwendoline Christie, z ktorej seriál Hra o tróny spravil medzinárodnú hviezdu.

A aký by to bol tenisový večierok bez tenistu – túto funkciu zastúpil bývalý šampión Boris Becker. Už tradične ho sprevádzala manželka Lily a Becker sa zároveň stal aj akýmsi patrónom podujatia, ktoré spoločne s americkou módnou značkou organizovala aj britská redakcia magazínu Vogue.

Modelky (zľava) Charlotte Wggins, Sam Rollinson... Foto: Image.net / Ralph Lauren
Charlotte Wggins, Sam Rollinson a Lara Mullen Modelky (zľava) Charlotte Wggins, Sam Rollinson a Lara Mullen sa zišli na párty pod záštitou módnej značky Ralph Lauren v Oranžérii Kensingtonského paláca.

Pozvaných hostí a atmosféru si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #wimbledon #párty #Ralph Lauren #Jessica Chastain #celebrity #Lily James

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...