Neodradí ju ani tehotenstvo: Kardashian sa pretŕčala v podprsenke

Veľtrh reklamných agentúr z celého sveta každoročne do Cannes láka tie najväčšie mená brandže a tiež mnohých, ktorí sa chcú čo to podučiť. Tento rok sa mohli učiť aj od Kim Kardashianovej.

25.06.2015 12:32
debata
Televízna celebrita Kim Kardashian sa... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian sa zúčastnila na akcii Cannes Lions 2015.

Práve túto svetoznámu americkú celebritu si organizátori pozvali na akciu Cannes Lions 2015 ako jedného z prominentných hostí, pričom 34-ročná brunetka pre viaceré médiá hovorila o svojom pôsobení na sociálnych sieťach.

Americká televízna hviezda Kim Kardashian v...
Slávne rodinné duo - sedemnásťročná Kylie...
+6Ani tehotenstvo neodradilo Kim Kardashianovú od...

„Skrátka musíte byť autentickí. Nič neznášam viac ako keď sa Instagram stane príliš reklamným priestorom,“ vyhlásila pre Page Six dáma, ktorá nedávno ohlásila druhé tehotenstvo. Ani to jej nebráni, aby sa pred objektívmi predvádzala v odvážnych kúskoch. Na večerné stretnutie s médiami si vybrala priehľadné čipkované šaty, pod ktorými predviedla masívne poprsie v čiernej podprsenke a vysoké nohavičky.

zväčšiť Kris Jenner (druhá zľava) so svojím priateľom... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
France Cannes Lions Kris Jenner (druhá zľava) so svojím priateľom Coreym Gambleom a jej najmladšia dcéra, sedemnásťročná Kylie Jenner s priateľom - raperom Tyga.

V rodinke Kardashianovcov sa však provokácia nosí už roky. A potvrdila to aj Kardashianovej najmladšia sestra – Kylie Jenner. Iba sedemnásťročná hviezdička pricestovala do Cannes spoločne s Kim a mamou Kris, spoločnosť im robili aj partneri. A spoločne s mamou Kris sa predstavili médiám ako odvážne dámy v provokatívnych večerných kreáciách. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Kim Kardashian #priehľadné šaty #Kylie Jenner #Cannes Lions

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...