V objatí zajačikov! 57-ročná Andie MacDowell žúrovala so striptérmi

Aj americká herečka Andie MacDowell sa objaví v novom filmovom príbehu Magic Mike XXL. Na párty po premiére sa zabávala v spoločnosti urastených polonahých zajačikov.

28.06.2015 02:20
debata
Herečka Andie MacDowell na párty po premiére... Foto: Profimedia
Andie MacDowell Herečka Andie MacDowell na párty po premiére filmu Magic Mike XXL.

Podobne ako jej postava vo filme aj na večierku po štvrtkovej svetovej premiére pokračovania striptérskeho kinohitu sa MacDowell ocitla po boku vyzlečených mladých svalovcov. A fotografom, ktorí prišli zmapovať hviezdami nabitú akciu, so smiechom zapózovala.

Hoci trojnásobná mama oslávila už 57. narodeniny, svojím mladistvým vyžarovaním by si mohla merať sily aj s mladšími kolegyňami. V rozhovore pre magazín Guardin prezradila, že bola nadšená ponukou zahrať si vo filme a vyskúšať si úlohu, akú doposiaľ v kariére nemala.

Herec a scenárista Channing Tatum (vľavo) a...
Herečka Jada Pinkett Smith rozdáva autogramy na...
+21Herec a dídžej Stephen "tWitch" Boss a jeho...

Herečka však tiež vysvetlila, že svojej postave vydupala jednu dôležitú zmenu. Nechala zo scenára vylúčiť vety, ktoré z nej robili starnúcu lovkyňu zajačikov. „Mala som skrátka pocit, že to nie je potrebné a vyznieva to nerešpektujúco. Idea, že čím sú muži starší, tým viac sú sexi a príťažlivejší, je mýtus. Neexistuje rozdiel, sme si s nimi podobní,“ uviedla MacDowell. Nuž, pri pohľade do zrkadla si to určite môže povedať.

Okrem 57-ročnej herečky uvidia diváci vo filme napríklad aj Jadu Pinkett-Smithovú či Amber Heardovú. Zvedavejší však asi budú na vyzliekajúcich sa pánov. Tým kraľuje opäť Channing Tatum a doplnili ho napríklad Joe Manganiello, Matt Bomer či Adam Rodriguez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andie Macdowell #striptér #Magic Mike XXL #svalovec

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...