Módna noc na BET Awards: Sexica Ciara vytrela zrak všetkým dámam

Hviezdnu noc zažilo opäť v nedeľu večer Los Angeles. A k slovu sa tentoraz dostali predovšetkým afroamerickí umelci. Rozdeľovali sa totiž ceny BET Awards.

29.06.2015 11:55
debata
Speváčka Ciara v odvážnych šatách Wes Gordon. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ciara Speváčka Ciara v odvážnych šatách Wes Gordon.

Na červenom koberci sa objavilo viacero výnimočných dám, ktoré patria k špičke súčasnej hudobnej scény, doplnili ich aj hviezdičky z reality-šou či stránok bulváru. Všetky však mali čosi spoločné – snažili sa zabodovať a odprezentovať sa v tej najlepšej forme.

Raperka Nicki Minaj v šatách Givenchy.
Modelka Karrueche Tran prišla v odvážnom...
+21Raperka Nicki Minaj prišla v spoločnosti svojho...

V móde sa to rozhodne podarilo speváčke Ciare, ktorá patrila aj k hlavným hviezdam programu, keď tancovala na počesť Janet Jacksonovej na jej slávne hity If a Rhythm Nation. Ešte predtým však bola všetkým na očiach počas príchodu a v šatách od dizajnéra Wesa Gordona vyzerala naozaj sexi. Hlboký dekolt odhalil jej pevné poprsie a tenučké ramienka zdôrazňovali súmerné a príťažlivé ramená.

Raperka Nicki Minaj v šatách Givenchy. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Nicki Minaj Raperka Nicki Minaj v šatách Givenchy.

Raperka Nicki Minaj, ktorá si počas večera prevzala dve ceny, bola trochu sklamaním. Jej prvá večerná kreácia boli dlhé čierne čipkované šaty s frontálnym zipsom. Minajovej však akosi nerobili dobrú službu a opticky jej škodili. Keď sa neskôr prezliekla, polepšila si.

Speváčka Rihanna sa v nedeľňajší večer červenému kobercu vyhla a diváci ju mohli vidieť len v sále a počas živého prenosu. Odovzdávala totiž jednu z cien. V medenom saténovom kostýme s minišortkami predviedla barbadoská rodáčka skôr civilnejšiu a decentnejšiu podobu.

Speváčka Kelly Rowland. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Kelly Rowland. Speváčka Kelly Rowland.

Celkom bizarne vyzerala módna voľba speváčky Kelly Rowlandovej. Siahla po čiernych elastických minišatách so zvonovými rukávmi ozdobenými pštrosím perím. Perie rovnako opisovalo aj spodný okraj šiat. Vizuálny dojem však vyznieval ako kostým z nejakého baletu pre najmenších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #Rihanna #móda #Kelly Rowland #Ciara #BET Awards

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...