Vyslúžilý Bond a jeho kyprá polovička v Paríži: To je láska, vážení!

Hoci nová kolekia módneho domu Saint Laurent cieli skôr na mladšiu vekovú generáciu, jej prezentáciu si nenechal ujsť ani herec Pierce Brosnan - známy najmä ako niekdajší predstaviteľ agenta 007.

01.07.2015 00:00
debata
Írsky rodák a herec Pierce Brosnan s manželkou... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith Írsky rodák a herec Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith na prehliadke Saint Laurent v Paríži.

Šesťdesiatdvaročný rodák z Írska sa na prehliadku nevybral sám, spoločnosť mu robila jeho manželka Keeley Shaye Smith. Americkú novinárku spoznal niekdajší agent Jej veličenstva počas nakrúcania v Mexiku už v roku 1994, o sedem rokov neskôr jej povedal áno a z ich manželstva sa narodili dvaja synovia. Pre Brosnana to nebolo prvé manželstvo – jeho prvá žena Cassandra Harris však podľahla ešte začiatkom deväťdesiatych rokov minulého storočia rakovine.

Podľa zdrojov z hercovho okolia to bola práve Keeley, kto hercovi priniesol nový zmysel života. „Miluje ju z celého srdca. Nedokázal by si predstaviť život bez nej,“ vyjadril sa nemenovaný zdroj pred časom pre Daily Mail.

Herečka Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault Herečka Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault na prehliadke v Paríži.

Na parížskom týždni módy to dvojica potvrdzovala. Nepohli sa jeden od druhého celý čas a Brosnan spokojne hladil svoju manželku po ramene, keď pózoval fotografom. Prehliadku si nenechal ujsť ani ďalší známy pár – herečka Salma Hayek a jej miliardársky manžel Francois Henri Pinault.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Paríž #manželia #Pierce Brosnan #Keeley Smith

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....