Striptérsky útok na Londýn: Fešákov zatienila dvojnásobná sexi mama!

Po svetovej premiére v Los Angeles sa časť osadenstva očakávaného filmu Magic Mike XXL presunula na starý kontinent. Teda blízko k nemu - do Londýna.

01.07.2015 11:16
debata
Herec Channing Tatum s kolegyňami - vľavo stojí... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herec Channing Tatum s kolegyňami - vľavo stojí Amber Heard a po pravici Jada Pinkett Smith. Herec Channing Tatum s kolegyňami - vľavo stojí Amber Heard a po pravici Jada Pinkett Smith.

Práve v metropole Veľkej Británie sa v utorok večer uskutočnila premiéra pokračovania filmového príbehu o osude skupiny mužských striptérov, v ktorých čele stojí fešák v podaní Channinga Tatuma.

Tatum, samozrejme, nechýbal ani na londýnskej premiére a spoločnosť mu už tradične robila manželka Jenna Dewan. S pochopením však prijala záujem fanúšičiek a kým sa jej manžel podpisoval či fotografov s jačiacim davom, trpezlivo na neho čakala.

Herec Channing Tatum s kolegyňami - vľavo stojí...
Herečka Jada Pinkett Smith (vľavo) objíma...
+9Moderátorka Laura Whitmore.

S Tatumom doleteli do Británie aj herci Matt Bomer, Joe Manganiello či Adam Garcia, ktorých vyšportované telá budú určite lákať do kín najmä ženské fanúšičky. Jednou z najpríťažli­vejších hviezd akcie však bola dáma. Konkrétne herečka Jada Pinkett Smith.

Herečka Jada Pinkett Smith predviedla v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Jada Pinkett Smith Herečka Jada Pinkett Smith predviedla v minišatách Balmain skvelú figúru.

Štyridsaťtriročná manželka herca Willa Smitha sa predviedla v minišatách z dielne Balmain a vyzerala v nich fakt skvelo. Udržiavaná figúra, sexi nohy aj sympatický úsmev na perách – dvojnásobná mama zatienila aj svoju mladšiu kolegyňu – herečku Amber Heardovú. Tá si na slávnostný večer vybrala červený model z dielne Emilio Pucci. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Channing Tatum #Magic Mike XXL #Jada Pinkett Smith

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...